2777
2789

امروز نشستم باهاش تو راه دارم حرف میزنم اگ قراره بتونیم کنار هم زندگی کنیم با آرامش و خوشحالی تو نباید افکارت رو ب من تحمیل کنی و منو مجبور کنی کاری رو ک تو دوست داری رو انجام بدم 40سال اختلاف سنی داریم تو هنوز توی همون 40سال پیش روستا انگار داری زندگی می‌کنی و میخوای من همونحور باشم ،اقا هیچی خودشو زد ب مریضی عه حرف نزن فعلا من حالم بده و غش و ضعف (حافظشم خیلی ضعیفه درکشم پایینه فقط گوشاشو میگیره و پشت سرهم حرف میزنه !)فک کن من دوسال رفتم تراپی تا تروما هوایی که بهم زدن رو درمان کنم(دو ساله خوابگاهم ) و عزت نفسم رو بالا ببرم پسر عمم اومده خونمون بهم تیکه انداخت برعکس همیشه که من لال بودم اینبار ی جوری جوابشو دادم که نشوندمش سر جاش بعد مامانم اومده سراغ من مثل همیشه تو نباید حرف می‌زدی تو نباید جواب می‌دادی و از این حرفا !!!

بعد دوباره شب اومده تو اتاقم میدونستم اگ دست ب لوازم درمانی  ام بزنه باز شروع می‌کنه نصحیت کردن اینا رو نزن ب سرت و از این حرفا و میرینه تو روانم گفتم دست نزن ب وسایلم ،زد زیر گریه که تو مارو دگ آدم حساب نمیکنی و مارو هیچ می‌دونی و امروز این حرفا رو بهم زدی منو گیج و منگ کردی !!!!!

وای غیر قابل تحملن برام دو روزه اومدم خونه دلم میخواد فرار کنم 

شما بودید چکار می‌کردید ،کار پیدا نکردم هنوز پیدا نمیشه !!!!!

منم مثل توام

منتها من اشتباهی که کردم اینه نرفتم خوابگاه و خیلی پشیمونم 

احتمالش هست اختلال شخصیت خودشیفته رو داشته باشن 

و از طریق دادن احساس گناه سعی در کنترل کردنمون دارن

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

من راننده آژانسم انگار براشون بعد اگ ناراحت بشم چرا دو قدم راه نیومدی پایین جایی که من پارک کردم سوار شی ک من دوساعت تو ترافیک گیر نکنم که بیام تویِ ملکه رو سوار کنم میگه منت میزاری سر ما  من خودم فردا تو برف و بارون میرم ماشین ب ماشین کارام‌ انجام میدم 

بعد کافیه من ی بار بگم من می‌خوام با دوستم با ماشین بیرون برم میگه چه غلطا ،پباده برو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تواممنتها من اشتباهی که کردم اینه نرفتم خوابگاه و خیلی پشیمونم احتمالش هست اختلال شخصیت خودش ...

اره ترفندشه منم دگ برام اهمیت نداره گریه هاش ناراحت میشم اما ن ب اندازه زجری که خودم میکشم و کشیدم