2777
2789
عنوان

اینایی ک میگن مجردی خوبه

210 بازدید | 18 پست

روزی هزار بار نصف شب ک میشه من با بابام همش بحثمه  گیر الکی میده همش یا بهم میگه مفت خور یا میگه گمشو بیرون از خونه تو بیرون بمون نیا خونه 😕از اونور خودم سرکارمم  😑ینی هرشب خدا با گریه میخابم فقط میگم زودتر ینفر خاستگاریم کنه برم از دست غر غر ها این راحت شم پ نگین چرا از مجردی لذت نمیبرین چون واقعا نمیبرم ینی میگم خدا یا راحتم کنه فرم اینو نبینم یا زندگیم جدا بود ارامش ندارم 

چندسالته

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵

ای خواهر من ۲۲ سالمه ۲۰ نامزد کردم ۲۱ عروسی ب شدت میگم زود بود

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

حرف مفت میزنن منم خواستگار ندارم کاش زودتری ازدواج میکردم چند سالته ؟

ینی بقران دیونه شدم از دستش کم تشنج کار دارم هرشبم باید بااین بحث کنم ابرو نزاشته تو کوچه برامون 😢🙁خسته شدم

منم با خواهرم خیلییییی درگیرم

خود شیطانه ولی بازم مجردی ترجیح دادم

یعنی خواستگارام فقط یکیشون آدم بود ک اونم باهاش میشد ی زندگی معمولی

با بقیشون هم بدبخت میشدم

حداقل الان فقط دردم خواهرمه

تو متاهلی ک هزار تا دردسر درست میشد برام

منم با خواهرم خیلییییی درگیرمخود شیطانه ولی بازم مجردی ترجیح دادمیعنی خواستگارام فقط یکیشون آدم بود ...

ینی اعصاب اروم نزاشته برام جوری ک سرکارم اخلاق خودش گرفتم زود عصبی میشم