روزی هزار بار نصف شب ک میشه من با بابام همش بحثمه گیر الکی میده همش یا بهم میگه مفت خور یا میگه گمشو بیرون از خونه تو بیرون بمون نیا خونه 😕از اونور خودم سرکارمم 😑ینی هرشب خدا با گریه میخابم فقط میگم زودتر ینفر خاستگاریم کنه برم از دست غر غر ها این راحت شم پ نگین چرا از مجردی لذت نمیبرین چون واقعا نمیبرم ینی میگم خدا یا راحتم کنه فرم اینو نبینم یا زندگیم جدا بود ارامش ندارم
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خواهر من ۲۲ سالمه ۲۰ نامزد کردم ۲۱ عروسی ب شدت میگم زود بود
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉