2777
2789

اولیش ۱۴ تا سیب نذر کن 

یا ۱۴ تا نون پنیر سبزی 

یا هزارتا صلوات پشت سرهم 

یا ۵ تا زیارت عاشورا ۵ تا یاسین 

یا ۴۰ روز یاسین هدیه کنید 

یا هم ۴۰ روز زیارت عاشورا 

یکی میگفت خیلی گرفتاری بزرگی داشتم در کمترین زمان حاجت گرفتم 

ان شالله ک حاجت روا بشیم همگی دعا کنید الهی آمین 

انجام بدین ان شالله خیر باشه خودمم انجام میدم نتیجه رو اعلام میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر درمانده م که واقعا نمیدونم چیکارکنم این پست رو میذارم بمونه یادگار من ۱۴ تا سیب رو نذر ایشون میکنم ان شا الله که سال دیگه اینموقع توشهرخودم مشغول به کاروزندگی باشم یعنی انتقالیم حل شده باشه . ان شا الله 

التماس دعابرای امضام‌‌♡

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

انقدر درمانده م که واقعا نمیدونم چیکارکنم این پست رو میذارم بمونه یادگار من ۱۴ تا سیب رو نذر ایشون م ...

ان شالله توک با دل پاکت این نذرو کردی ان شالله خبر انتقالیتم زودی بدی😘

شما رو به شهدا قسم دعا کنید من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و دلمون شاد شه و خدا از من و عزیزانم محافظت کنه در برابر هر کی دشمنمون هست😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ان شالله توک با دل پاکت این نذرو کردی ان شالله خبر انتقالیتم زودی بدی😘

فدای دل مهربونت . عزیزم بخدا نمیدونی چقدر این روزا بی حس شدم. حس میکنم وسط زمین و هوام. باتمام وجود دلم میخوادبرگردم شهرم وازطرفی از موانع سر راه و احتمالات و هرچیزی میترسم ولی باز امید دارم به بانوام البنین امید دارم به آقا ابوالفضل العباس که کوه رو جابجامیکنه اما انقدر دردم عمیق و ترسم عمیق تر که اون حس بی حسی میادسراغم . 

من اینجایی ک اومدم رو ب زورنخواستم حاجتم بوداما زور نبود زیرسایه خداوائمه اومدم و شاکرم بخاطردستاوردم  اما خیلی گرفتاری دارم اینجا ازخدامیخوام ک برگردم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥