2777
2789

من گاهی کم میارم...بچه دومم ناخواسته بود اولش خیلی ناراحتی کردم و بعدش پذیرفتم الان عاشقشم و جونم و براش میدم اما خیلی بچه بد قلقیه‌ رفلاکس و الرژی و کولیک و شب بیداری و خلاصه بگم دو سال خیلی سختی و پشت سر گذاشتم...الانم خیلی اذیت می کنه همش به من چسبیده و نمیتونم حتی یه سرویس برم گاهن موهام و هفته ها شونه نمی کنم...خونمون از یه خونه مرتب خط کشی شده یه خونه جنگ زده شده...خیلی شلوغ کاره دیوارا همه خظ خطی میزا تمام خط خط شده در کابینت همه با کش بسته شده(بچه بزرگم شلوغ کاری های دومی رو اصلا نداشت و خیلی آروم تر بود) این وسط تکالیف و بردن اوردن بچه بزرگ ترم هست...آشپزی و کار خونه هم که از ما خانما جدایی ناپذیره...از خانوادم دورم که کمکی داشته باشم...

یه وقتایی مثل امشب باتریم صفر میشه مغزم سوت می کشه و به خودم میگم چی شد که اون زندگی آروم تبدیل به اینی که الان هست شد...ببخشید طولانی شد دلم میخواست با یکی حرف بزنم و سبک شم...کسی رو برای حرف زدن و سبک شدن نداشتم و اینجا تنها جایی بود که به ذهنم رسید...

گاهی عذاب وجدان میگیرم که مامان بدی ام ولی واقعا مغزم نمی کشه فکر کن از صبح که بیدار میشی یکی کنار گوشت گریه کنه تا شب🤦‍♀️🥲

گاهی دلم میخواد شبا کش بیان البته شبا هم بچم هزاران بار بیدار میشه و شب هم به نوعی درگیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی عذاب وجدان میگیرم که مامان بدی ام ولی واقعا مغزم نمی کشه فکر کن از صبح که بیدار میشی یکی کنار گ ...

عذاب وجدان کار مادراس

ولی مادر بودن سخته

من بچه هام با فاصله یسال و نیم دنیااومدن خیلی سخت بود اون تایم دتنشجو بودم کارم میکردم گاهی دو سه شب بیدار میموندم

باهم مریض میشدن باهم گریه میکردن بدون کمک کسی وقتی بچه دومم ۱ سالش بود ی عمل شکمی بد داشتم بااون حال مجبور بودم بهشون برسم 

الان پسرم دوم و دخترم اوله تا ب امروز ی روز جایی ب جز پیش من نبودن ینی بی هیچ کمک و استراحتی گاهی خیلی کم میارم اما دوس ندارم بچه هامو پیش کسی بزارم میترسم پیشمن خیالم راحت تره تا دور باشن

کامل درکت میکنم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عذاب وجدان کار مادراسولی مادر بودن سختهمن بچه هام با فاصله یسال و نیم دنیااومدن خیلی سخت بود اون تای ...

خدا قوت عزیزم...

کار شما  سخت ترم بوده اختلاف سنی کم بچه ها شرایط و سخت تر می کنه...

راستش نیاز داشتم که یکی بگه درکت می کنم،اطرافیانم اینطوری آن که تا حرف میزنی میگن ناشکری نکن...به خدا ناشکری نیست فقط آدم گاهی کم میاره...گاهی اوقات با خدا که درد و دل می کنم میگم خدایا تو که میدونستی من ضعیفم زود کم میارم چرا تقدیرم و اینطور رقم زدی که از پسش بر نیام...گاهی واقعا احساس می کنم فشاری که رومه بیشتز از توانمه‌...

خدا قوت عزیزم...کار شما سخت ترم بوده اختلاف سنی کم بچه ها شرایط و سخت تر می کنه...راستش نیاز داشتم ...

ببین رفتارت با بچه خیلی شرطه 

من میگفتم گریه کن تا کارم تموم نشه نمیام یکی دوبار گریه میکردن تموم میشد براشون سرگرمی درست میکردم برنامه کارتون اهنگ بازی ب بزرگه میگفتم مراقب نی نی باش

ظهرا میخوابوندم روتین پوستی انجام میدادم‌کتاب صوتی میزاشتم دمنوش ارامبخش میخوردم

خیلی تاثیر داشت

چند وقته دوباره شروع کردم ب پوستم و ارامشم میرسم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️