2777
2789

سر ی بهونه گیریه مسخره ی من قهر کردیم 

الانم جدا خابیدیم ..

قلبم داره از جا کنده میشه اصن تا حالا تو قهرها انقد دلنازک نبودم

چجور میتونه انقد ریلکس باشه 😩😩

نگین برو پیشش ک واقعا غرورم و خشمم نمیزاره 

ولی مث سگ دلتنگشم..ی چیز بگین حواسم پرت شه چیکار کنم بیخیال شم ؟

کلا شما تو قهر چیکار میکنین ک جلوی خودتونو بگیرین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌کس از من وابسته تر و داغون تر نبود ،با انواع تروماهای کودکی و رها شدگی و کوفت و زهرمار چنان عاشق بودم و ضعیف که بیا و ببین

انققققدر رفتم سمتش انقدر اذیتم کرد 

الان دو سال و نیمه ولش کردم ،فک کن شوهری ک پنج دقیقه نمی‌تونستم تحمل کنم با من سرسنگین باشه رو دو سال و نیمه به خواست خودم ول کردم 

که هر چی میاد و میخواد برگرده دیگه نمیخوامش ،متنفر نیستم اما با مردای تو خیابون برام یکی شده هیچ حسی دیگه ندارم بهش 

...

عزیزم درکت می کنم نفس عمیق بکش حال تو خراب نکن

منم قهرم این قدر گریه کردم حالت تهوع گرفتم بالا آوردم

سه ماه باردارم

امروز سالگرد ازدواج مون بود هیچی نگفت تا حالا

می‌دونم یادش نیست 

دو روز پیش بهش گفتم

ولی کلا دلم گرفته بود سر یه حرفی بحث کردم و ناراحتم 

اون الان نمی فهمه نگاه می کنه تلویزیون و می خوابه

معجزه شکر گزاری...

ببین دنیا منتظر ما نمی مونه 

کاری رو که دلت میگه بکن 

زندگی کن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دلتنگ مرد جماعت نباش،اونا بخدا به هیچ جاشون نیست ریلللللکس کن ،و بخواب

همسرشه

یه عمرقراره کنار هم باشن چرا چنین پیشنهاد رابطه خراب کنی میدین

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

خدایی بیخیال تر از این مردها نداریم ریلکس  میخوابن ب هیچ جاشون هم نیس زن ها تا صبح باید جون بدن 🤣🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️