سلام دوستان ظهر ی تايپيک زدم گفتم پولمو ب برادرم دادم و ... از ظهر دارم غصه میخورم چطوری بگم خیلی خجالت کشیدم امتحان م دارم اصلا تمرکز نداشتم حسابمم خالی غصه عالم تو دلم جمع بود امشب مامانم خواب بود من و برادرام و پدرم نشسته بودیم حرف میزدیم یهو حرف چک صدمیلیونی بابام شد منم تعجب کردم گفتم چک صدمیلیونی چرا داری برای برج 11مگه چی خریدی دوبار فقط از همین برادرم ک بهش پول دادم پرسیدم جواب نداد چم بار پرسیدم کسی چیزی نگفت آخرش از بابام پرسیدم گفت زمین خریدن انقدر ناراحت شدم منو غریبه میدونستن بهم نميخواستن بگن فهمید بابام ناراحت شدم
اومدم سریع اتاقم ی جوری شد حالت عصبی گفت شماره کارت تو بفرست براش اس کردم بچه ها خیلی میترسم باهام دعوا کنه من جمعه ميرم تهران بخاطر امتحان م نمیدونم چیکار کنم خیلی نگران م برای فردا باهام دعوا کنه هنوزم پول و نفرستاده برام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم در مورد بول و حقوق و بس اندازت با عزیزترین فرد زندگیتم صحبت نکن،. خدایی نکرده مشکل خاصی باشه شما متوجه میشی درند توانت کمک میکنی در غیر این صورت به صورت غیرعمد فکر میکنن شما لازم نداری زخمی میشه بولت یا حیف و میل میشه، بگو به حدی درمیارم که خرج بشه، من ده ساله کارمیکنم مامانم نمیدونه س
منم لجم میگیره وقتی نزدیک ترین کسام غریبه بدوننم حالا اولش نگفته بعدش که پرسیدی باید جوابتو میداده
حالا چرا بترسی دعوات کنه؟؟!!
پول قرض دادی حالا هم پسش میخوای دیگه جریان این دعوا چیه؟؟😮😮
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔