2777
2789

میگه تا ۱۵ اسفند وقت دارید شمارتونو تو پروفایل بزنید اگه نزنین اکانتتون قطع دسترسی میشه

کجا دقیقا باید شمارمو وارد کنم کسی میدونه؟

باایمیل ثبت نام کرده بودم الان دارن جمعش میکنن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

دوتا قسمت هست دیگه،یه قسمت با ایمیل یه قسمت با شماره

اونجا رو تکمیل کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

تاپیک آخر کاربر همدل رو بخونین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام به همراهان عزیز نی نی سایت! 🌸

ما همیشه قدردان حضور گرم شما در نی نی سایت هستیم. 💖
یک اطلاعیه مهم  شما همراهان همیشگی داریم:

برای سهولت و امنیت بیشتر در ورود به سایت، لطفاً تا 15 اسفند ماه اطلاعات شماره تلفن خود را در حساب کاربری‌تان تکمیل کنید. از  تاریخ 15 اسفند ماه به بعد، تنها عزیزانی که ثبت‌نامشان را با شماره تلفن به‌روزرسانی کرده باشند، می‌توانند وارد سایت شوند.

نگران نباشید! تمامی اطلاعات شما با دقت و احترام، کاملاً محرمانه نزد ما محفوظ خواهد بود. 🤝

................راهنما .................

مسیرثبت ویا تغییر شماره :

در پروفایل کاربری    >   اطلاعات کاربری     >   بخش شماره تلفن همراه

اگه اصلا شماره وارد نکردین
شماره تلفن همراه خودتون رو وارد کنید و با دریافت و وارد کردن کد تایید، اکانتتون رو فعال کنید

اگر قبلا وارد کردید و شماره در دسترس خود شماست
که مشکلی نیست دیگه لازم نیست شما اقدامی انجام بدید

اگه قبلا وارد کردید و شماره در دسترس شما نیست
شماره ای که بهش دستریس دارید رو با زدن ویرایش تلفن همراه وارد کنید
با دریافت پیام تایید و وارد کردن کد ، اون شماره رو تایید کنید
حالا شماره جدید رو به عنوان شماره اصلی خودتون قرار بدین

اگر سوالی داشتید یا نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، تیم پشتیبانی ما آماده کمک به شماست. 🌟

با آرزوی روزهایی پُر از شادی برای شما
 نی نی سایت

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام به همراهان عزیز نی نی سایت! 🌸ما همیشه قدردان حضور گرم شما در نی نی سایت هستیم. 💖یک اطلاعیه مه ...

ممنون عزیزم خیلی کامل بود توضیحاتت. متوجه شدم🌹

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

ممنون عزیزم خیلی کامل بود توضیحاتت. متوجه شدم🌹

خواهش می کنم.

🤍🤍🤍

سلام استاتر خوبی اوضاعت چطوره

سلام گلم ممنون خودت خوبی. مام هستیم شکر خدا با درسای بچه سرگرمم. یه هفتم مریض بودیم تازه بهتر شدیم

الانم که میخوان قطع دسترسی کنن اکانت هایی که با ایمیل هستن و منم سیمکارت ندارم شمارشو بدم تا ۱۵ اسفند وقت گذاشتن

بااین قانوناشون

ای بابا.من تو فکرت هستم و پیگیری تاپیکت ها را انشالله خدا بهتون کمک کنه

قربونت برم عزیزم. خیلی گلی🌹

الهی آمین🤲

چه خبر چیکارا میکنی

هیچی با درسای پسرم مشغولم و اسکاج میبافم واسه بابام یه ختم قرآنم دارم . کمتر میام اینجا حتی واسه درد دل

هیچی با درسای پسرم مشغولم و اسکاج میبافم واسه بابام یه ختم قرآنم دارم . کمتر میام اینجا حتی واسه درد ...

بسلامتی موفق باشی همیشه بفکرتم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
بسلامتی موفق باشی همیشه بفکرتم

قربونت عزیزم خیلی لطف داری