2777
2789
عنوان

به نوزادسه ماهه ابگوشت دادم بیایید

450 بازدید | 34 پست

ابه گوشت .یعنی گوشت پخته بودم بزارم لای برنج یکم اندازه۳تا قطره چکان از ابه گوشته دادم بهش از ساعت۶بعدظهر تا الان خوابه هی شیرخشک درست کردم تو خواب دادمش خورده ولی تخت گرفته خوابیده قبلا با صدا میپرید بالا ولی الان تکون نمیخوره خداییش یکم ترسیدم شما از این کارا کردید 

۳ماهش تموم شده الان تو۴ماهه

این۵امین کاربریمه 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نده .اونروز تلویزیون میگفت نمیدونن چه بلایی سر بچه میارن که زود میان غذا میدن بچه .

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ای خداااااا تندتند بهش شیر بده بزار بشوره ببره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای نده .اونروز تلویزیون میگفت نمیدونن چه بلایی سر بچه میارن که زود میان غذا میدن بچه .

دقیقااااا

گوارش اون بچه نابود میشه

من نمیدونم مگه بهداشت برگه نمیده توش ننوشته چی بده از چندماهگی بده

قدیم اینقدر از این اشتباها کردن گوارشا رو داغون کردن