2777
2789

اینکه مرگ به سن وسال ربط نداره درسته ولی همگی مرگ و آدمای پیر و سالخورده نزدیک تر میدونیم ،مامان بزرگم تقریبا یکماه قبل مرگش خیلی آروم و مظلوم شده بود انگار روح یکیو میدید و فک میکرد بابابزرگمه همش صداش میزد ،اما سه روز قبل فوتش خیلی ساکت شده بود ی جوری بود چشماش باهام حرف میزد ازش میپرسیدم آباجان چیشده چرا ساکتی چیزی نمیگفت درنهایت نازنین من فوت شد🥺

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

روحشون شاد_فکر میکنم ادمای خوب خدا قبل مرگشون بهشون‌الهام میشه واینکه لحظه اخر فکرمیکنم خیلی سخت با ...

ممنون عزیزم ،آفرین سختیشو خوب گفتی ،حس میکنم حس ترس و اضطراب داشت دیگه دنیا اهمیتی براش نداشت 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدربزرگ منم اوضاع روحی جالبی نداشت اون اواخر🥺

من خودم بعد رفتنش خیلی فکر می‌کردم که اون روزا حسرت چیارو میخورده؟ سالهای آخر خیلی تنها بود ، بچه هاش نذاشتن دوباره ازدواج کنه

کاش می‌ذاشتن یه همدم داشته باشه شاید سرحال تر می‌موند 

کاش آدم جوری زندگی کنه که سبک بال پر بکشه

خدابیامرزه همه رفتگان رو...🖤

پدربزرگ منم اوضاع روحی جالبی نداشت اون اواخر🥺من خودم بعد رفتنش خیلی فکر می‌کردم که اون روزا حسرت چی ...

خدابیامرزه عزیزم ،آبای منم دوتا دختراش بهش سر نمی‌زدن ناراحت میشد ولی یکبارم گلایه نکرد ،،،شیش سال تو سرم هست ک سه روز اخر ب چی فکر میکرد چرا سکوت کرده بود