2777
2789

راستش من یه آشنایی دارم که اوضاع مالی متوسطی داره یه خونه و یه ماشین معمولی ما خودمونم همینطور ولی از وقتی این بشر وارد زندگی من شده مدام دارم اذیت میشم متاسفانه نمیشه به این زودیا قطع ارتباط کنم باهاش و یجورایی اکثرا پیش همیم 

آقا این همش میشینه تو روی هرکسی که میبینه میگه ما از همه پولدارتریم ، تو مامانت فلان شرکت کار می‌کنه همه مسخرت میکنن ، تو چرا این لباس و پوشیدی لباس نداری؟ 

نمیدونم هیشکی به اندازه خانواده ما خوب نیست نمیدونم مامانم گرگ بارون دیدس وفلان 

حالا اینا به کنار یچیزی که خیلییی اذیتم می‌کنه حسودی و رقابت کردن بیش از حدشه من  ساده لباس می‌پوشم و معمولا متناسب با مکان لباس می‌پوشم ولی خدا نکنه من کوچکترین چیزی مثل یه دستبند برا خودم بخرم ، بیست و چهار ساعت می‌ره تو نخ این آخرشم فردا میبینم عینشو خریده ، یا خیلیییییی احساس خودبرتربینی داره مدام هرچی دلش میخواد میگه ولی از سر تکبر یه معذرت خواهی نمیکنه منم جوابشو محترمانه میدم ولی هم خودش هم خانوادش جورین که اگر با کسی نون نمک بخورند و بعدا یه مشکلی با طرف پیدا کنن میرن می‌شینن پشت سرش هرچی که دوست دارن نه تنها راجب خودش بلکه خانواده و خاندانش میگن 

ولله دیگه خسته شدم 🥺 البته ویژگی های خوبم داره مثلا دست و دلبازه و.... ولی خب من نمیتونم اینارو تحمل کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی سپاسگزارم 🙏 

(عذر میخوام که طولانی شد )

برخورد سمی: بگرد ایرادات خودشو پیدا کن سر بزنگاه بکوب تو روش. یعنی تا داره از خودش تعریف میکنه در همون مورد بگو راستی فلان بدبختی رو چیکار کردی؟

برخورد میانه: وقتی در مورد خودش میگه هیچی نگو. دقتی در مورد توئه؛ بگو مثلا چرا ده تا دیگه هم دارم میخوای اینو بدم به تو؟ بد چشمتو گرفته ها چندباره داری دربارش حرف میزنی؛ بخرم برات؟ هرچی جواب داد محل نده.

برخورد صحیح: هیچ

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.