2777
2789

ماو جاریمو مادر شوهرم همسایه دیوار به دیواریم حالا جاریمم خونه مادرش یه کوچه بالاتره 

این دختره بد بخت نبرده با خودش چون دخترش چند باری رفته بود اونجا اونام غیبت مادرشوهرو کردن مادر شوهرمم هی به دختره میگفت مادرت اونجا چی گفته دختره هم ساده همه ریخته بود وسط هم از طرف مامانشو مادر بزرگ مادریش حالا کلا طرد شده دوسش ندارن 

اینم ماشالله شوخ دخترمم که تو تاپیک های قبل گفتم دستش سوخته هی باهاش میپره این ور اون ور اصلا نمیشینن میگم باز دستش چیزی نشه

بهش میگم چرا مامانت تورو نبرده میگه مامانم گفته که کار خصوصی داره😐

تازه ۸ سالشم بیشتر نیست خب نمیفهمه بچش دیگه یه چیزی حالا گفته مگه ول میکننش

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جری دور کتکش بزنه تا ادم بشه

😐کیو

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خوب تربیتش نکرده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

از همین بچگی دهن لقه والا پسر من کوچیکتر ازین بود اینقد دهنش قرص بود بود بای ب بچه توضیح بدی که کجا و چ‌حرفی رو بزنه یا نزنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دختر من یه همکلاسی داره کلاس ۸ هست اون وقت این اینقدر  ساده است کل زندگی شون رو به بقیه تعریف میکنه حتی از روابط افتضاحش با پسر ها و افتخار میکنه...

من به مدیر زنگ زدم گفتم اینقدر بیشرمه چرا برا بقیه دخترها میگه گفت خیلی تخیلی هست الکی خیال بافی میکنه😑😑😑

❤❤❤

فردا هم امثال همین خانم جاری در تاپیک ها میگن مگه شما نون بچه های مردم میدید که میگین بچه نیارید 

فکر میکنند همه‌چیز سیر کردن شکم هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا بچه رو کتک بزنن اون که گناهی نکرده بی عقلی از طرف مامانش بوده وگرنه بچه ساده چقد عقل داره که تشخ ...

بابا ول کنید من فانی گفتم😐منظورم اینکه چرا انقد بچه بدیه اخه 

حالا همه دکتر شدن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

از همین بچگی دهن لقه والا پسر من کوچیکتر ازین بود اینقد دهنش قرص بود بود بای ب بچه توضیح بدی که کجا ...

منم خیلی دوست دارم بچه اینطور باشه ولی انقدر بچه های فامیل ما خبر چینن که نگو موندم چطور به دخترم یاد بدم پثل این بچه ها نشه 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃