2777
2789
عنوان

کمـــــــک...علائم عفونت گوش تو بچه چیه؟تو خدا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 46585 بازدید | 29 پست
اخه بچه ای که هیچ غلائمی نداره یعنی عفونت داره؟
دیروز بردمش شنوایی سنجی....خئاب بود اما زیر دست دکتر بیدار شد و دکتر گفغت حتما باید خواب باشه......و کارش انجام نشد......چیکار کنم؟
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
نیکی جان ممنون از نظر لطفتون
تایپ c2 یعنی عفونت گوشی که اگه انتی بیوتیک مناسب براش تجویز شه و دقیقا سر ساعت خورده شه رو به بهبودی خواهد رفت
یه چیزهایی رو باید در طی دارو خوردنش مراعات کنید : باد سرد به گوشش نخوره , شب حمومش کنی تا صبح خوب گوشش خشک شه , آب سر مایعات سرد و یخچالی نخوره, کاکائو بستنی نخوره, چیبس و پفک که خیلی محرکه نخوره تا ایشاله عفونتش جذب شه
درضمن یک هفته تا ده روز پس از پایان دوره آنتی بیوتیکش مجددا شنوایی سنجی انجام شه

مامانا لازمه بدونید شنوایی سنجی هیچ ضرری , اشعه ای و ... نداره نه برای بچه ها و نه برای هیچ کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشت جون

هرگز نباید خوابیده به بچه ها شیر داده مگه اینکه زیر سرش بالشت بزاری تا سرش بالاتر از بدنش قرار بگیره
چون کانال گوش بچه ها کوتاه و درحال رشده و دو تا خمی که گوش ما بزرگسالان داره هنوز در اوها شکل نگرفته و براحتی شیر از شیپور استاش به کانال گوش راه پیدا میکنه
پسر من وقتی گوش درد میگیره همش به گوشش دست میزنه. با یه چیزی سرگرمش میکنم که مشغول خندیدن بشه در همون موقع با انگشتم روی گوشش را تقریبا محکم میمالم اگه به بازی ادامه داد هیچیش نیست ولی اگه وسط بازی و خنده زد زیر گریه مطمئن میشم که گوشش درد میکنه و میبرمش دکتر. تا حالا هم همیشه تشخیصام درست بوده.
سلام
من امروز رفتم پیش مامی امیر ارتا.....خانوم خوب و مهربونی بودند...و گوش پسرمو چک کردند و فهمیدن یکی از گوشاش عفونت داره..........

اگر امتحان کنید و پیششون برید بد نیست...........حتما نتیجه می گیرید و خبالتون راحت میشه...............

ممنون مامی ارتا جون
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
خب تیما جان عزیزم من ادیولوژیست هستم یعنی همون کارشناس شنوایی سنجی که شما میشناسید هر وقت بچه ات دست ...

سلام ببخشید بچه من ۲ماه و۱۵روزشه الآن چند وقته همش بیقراره نمیخوابه شیرنمیخوره همش دست میزنه به سرش و گوشاش هرجا هم میبرن میگن هیچیش نیست شبکه بهداشت هم‌ گفته ببرم شنوایی سنجی ولی باید خواب باشه اصلا نمیخوابه  که بتونم ببرم،مطمئنم گوشاش درد میکنه چون وقتی گوشاش و گرم میکنم آروم میشه نمیدونم باید کجا ببرمش واقعا گوش درده

بهشت جون هرگز نباید خوابیده به بچه ها شیر داده مگه اینکه زیر سرش بالشت بزاری تا سرش بالاتر از بدنش ...

ینی بچه ها نباید خوابیده شیر بخورن؟

بچه من یکسالشه و فقط وقتایی ک خوابه شیر قبول میکنه و میخوره.البته شیر خشک.

ینی این الان مشکل بوجود میاره؟