یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم واقعا تعجب میکنم که بعضیا با جدیت میان سوال میپرسن
حالا سوالاتشون: من حامله ام؟ شوهرم دوستم داره؟ س با م ازدواج میکنه؟ امسال پزشکی قبول میشم؟ و... این چرخه تمسخرآمیز کماکان ادامه داره و پربازدیدها مزین به تاپیک های حس ششمه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
اندازه نگیر عزیزم چون ناامید میشی از هر چی IQ و EQ
😄
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
اتفاقا کسی که میگه حس ششمه داره از انرژی خودش خرج میکنه. انسان روحی الهی داره و هر حرفش در جهان تاثیر گذاره وقتی داره به یه نفر چیزی میده در واقع از خودش کم شده. یه بحثی هست در مورد تصویرسازی در مبحث ماورا که همین حس ششمه. اون کسی که تاپیک حس ششم میزنه ناخودآگاه داره زندگی خودشو حراج میکنه و انرژی های مثبت خودشو تخلیه میکنه و آنچه که قراره در دنیا گیرش بیاد تقدیم کسی میکنه که حتی نمیشناسه. شما تصور میکنی همه ی اون هزار نفر به خاطر سادگی شرکت میکنن! خیر خیلی از اونها اتفاقا چیزی گیرشون اومده و دارن ادامه میدن ندیدی خیلیا میگن عه برام درست درومد غافل از اینکه طرف پیشگویی نکرده بلکه از هستی خودش بخشیده. پس ضرر نمیکنن هرچند عادت بدی هست.
برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹
اتفاقا کسی که میگه حس ششمه داره از انرژی خودش خرج میکنه. انسان روحی الهی داره و هر حرفش در جهان تاثی ...
وای چقد درست گفتی دقیقا برای منم پیش اومده میومدن از من سوال میپرسیدن ومن درست میگفتم ولی درعوض زندگی خودم بسختی وبارنج میگذشت وچیزهایی که برای دیگران درست میگفتم برای خودم اتفاق نمیوفتاد مثلا میگفتم تو بزودی ازدواج میکنی و طرف ازدواج میکرد اما خودم نزدیک چهل سالگی ازدواج کردم وخیلی چیزهای دیگه