2777
2789
عنوان

اهنگای باشگاه مزخرفه

69 بازدید | 12 پست

هیچ جوره با سلیقم یکی نیست انگیزه نمیده بهم گوشامم عفونت کرده دیگه دوست ندارم هدفون بزنم اهنگای باشگاهم تخ🫢می

میخوام یه مدت هدفون و این چیزا بزارم کنار گوشام اروم بگیره 

شمام مشکل دارین با اهنگای باشگاه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به آهنگا چیکار داری خب ورزشتو بکن برگرد

انقدر دپه ادم دلش میخواد بشینه گریه کنه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

واقعا توجه میکنید به اهنگای باشگاه ؟ من نوحه هم پلی کنن برام اهمیتی نداره همه تمرکزم روی محاسبه کالری سوزی و اینکه حرکاتم درست باشه به بدنم اسیب نزنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خب خودت پیشنهاد بده آهنگای جدید بزارن ما خودمون میذاشتیم

من رپ گوش میدم ک متاسفانه هیچکی تو باشگاه گوش نمیده همه اهنگای محلی دپ اصن یه اهنگایی ک

واقعا توجه میکنید به اهنگای باشگاه ؟ من نوحه هم پلی کنن برام اهمیتی نداره همه تمرکزم روی محاسبه کالر ...

شاید من خیلی توجه میکنم از این به بعد برام مهم نیست

انقدر دپه ادم دلش میخواد بشینه گریه کنه

واسه ما اونطوری نیست آهنگ های بیکلام تند میزارن‌وسطش هم‌اهنگ های باکلام قدیمی یا جدید 

اگه اینقد اذیت میشی احتمالا بقیه هم باهات هم نظر باشن با مربی صحبت کنین آهنگ جدید بذاره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من ک باشگاه میرفتم خیلی وقتا مربی اجازه میداد گوشی خودمو وصل کنم یا اهنگ معرفی میکردیم میذاشت برو با ...

سعی میکنم دیگه اصلا ب اهنگ توجه نکنم

واسه ما اونطوری نیست آهنگ های بیکلام تند میزارن‌وسطش هم‌اهنگ های باکلام قدیمی یا جدید اگه اینقد اذیت ...

بقیه هم هم نظرن باهام ولی مربی عقیده داره ک با همین اهنگای دپ ورزش کنیم

باشگاه بدنسازی میرفتم برام مهم نبود تمرینمو میکردم ولی ایروبیک خیلی مهم بود اون ریتمش باید مناسب حرک ...

منم دیگه برام مهم نیست بهتر از اینه گوشام از بین بره دیگه هدفون نمیزنم