2777
2789
عنوان

توی خونه حریم شخصی ندارم

214 بازدید | 19 پست

رمز گوشیمو دارن و اسرار دارن که گوشیم اصلا رمز نداشته باشه و یکبار که مدرسه بودم فهمیدم که کل گوشیمو چک کردن و همه پیام‌ها و اس ام اس هامو خوندن و همینطور عکسای گالریمو نمیتونم با دوستام تلفنی حرف بزنم چون هی سوال میکنن و گوش تیز میکنن که من چی میگم اون چی میگه

در اتاقمو نمیتونم ببندم و همش بهم میگن تو پنهون کاری تو داری یه کاری میکنی و ما نمی‌دانیم

وقتی اعتراض میکنم که چرا میگن چرا مگه توی اتاقت چیکار میکنی که ما نباید بدونیم

درحالی که من هیچکار خواصی نمیکنم و چندبار میگفتن که دوربین نصب کنن

امروز توی اتاق چنتا برگه دیدم و نوشته هایی بود از من که راجع به یسری چیزا بود و من اصلا نمیخاستم کسی اونارو بخونه من اونو انداخته بودم دور و اونا حتی سطل اشغالام رو هم نگاه میکنن چیا دور انداختم

چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هم پدرت هم مادرت اینطوری هستن؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تبریک میگم 

ایندت درخشانه مثل برا من 😂

من الان ۲۲ سالمه 

سر اینکه کی می‌خابم پا میشم دعواس

یعنی هم پدرت هم مادرت اینطوری هستن؟

اره بابا برا منم. همینن

سعی کن موقع بیرون رفتن اشغالات بندازی و اینکه اعتماوشون جلب کن چیزی نگو بحث نکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اره بابا برا منم. همینن

چشونه واقعا 

هوفف 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سرخودت گرم کن باکتاب خوندن ببین نشون بده هدف زندگی کردن ن مسائل حاشیه ای گلم ببین چت میکنی پیامات پاک کن گلم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
درس بخون فقط تا بتونی مستقل شی. جای پرسه زدن توی نی نی سایت

والا من خوندم و مستقلم سنم هم کم نیست اما وضعیتم همونه 

شاید یکم بهتر فقط