2777
2789

هر درسی رو میزنم میگه که ظرفیت پر شده

در صورتی که الان نیم ساعته که سایت باز شده برای انتخاب واحد ما 

چکار باید کنم الان؟ 

برواموزش دانشگاه بپرس

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت چمبره بزن تا یکی خالی کرد شما پر کنین جاشو هی سایت رو بروز رسانی کن تا اگر جا خالی شد سریع بفهمی و پر کنی . 

راه دیگه ای نیست .الان

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

تایم آخری دیگه بدبختی ما اینه منم همین مشکل رو داشتم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ازاد

دانشگاه آزاد ظرفیتش خیلیییی سریع پر میشه باید همون دقیقه ها اول سریع بره درسای مهمو برداره

حالا اگه پر شده باید صبر کن تا حذف و اضافه یا انتخاب واحد تکمیلی

دانشگاه آزاد ظرفیتش خیلیییی سریع پر میشه باید همون دقیقه ها اول سریع بره درسای مهمو بردارهحالا اگه پ ...

منم خودم لیسانسمو از دانشگاه ازاد گرفتم 

ولی میتونه زنگ بزنه مدیر گروه براش ظرفیت باز کنه

یه درسی رو زده ظرفیت داره ولی وقتی میزنم روش مینویسه پر شده چرا اینجوریه باور اولمه دارم انتخاب واحد ...

چارت رو داری ؟ 

میدونی اصلن چه درسایی رو باید برداری ؟ 

اون که مینویسه ظرفیت پره ولی ظرفیت داره رو باید زنگ بزنی به مدیر گروه