2777
2789

من خودم چند سال پیش مدرک ttcرو گرفتم 

و تا شیش ماه پیش هم کلاسمو ادامه دادم

اما الان دیگ نرفتم 

و اینکه خودم از اول شاگرد خصوصی دارم و چند ماهه واسه مرور و تثبیت اشتراک لرنیت خریدم ولی هی تنبلیم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم زبان رو حرفه ای ادامه بدم ولی همه گفتن آموزشگاه ها پول خیلی کم میدن،منم دیگه واسه سرگرمی میخونم 

شما که ازش درآمد داری بهترین انگیزست واسه ادامه 😍

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

من میخواستم زبان رو حرفه ای ادامه بدم ولی همه گفتن آموزشگاه ها پول خیلی کم میدن،منم دیگه واسه سرگرمی ...

چنتا کلاس هم تو اموزشگاه تدریس کردم اما چون پیمنتی که میدن خیلی کمه دیگه انگیزه ای نمیمونه ولی من عاشق زبان خوندنم همیشه فانتزیم این بوده که برم یه کشور دیگه انگلیسی صحبت کنم و لذت ببرم

چنتا کلاس هم تو اموزشگاه تدریس کردم اما چون پیمنتی که میدن خیلی کمه دیگه انگیزه ای نمیمونه ولی من عا ...

منم عاشق زبان انگلیسی هستم،واقعا یاد گرفتنش واجبه چون همه جا کاربرد داره

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

یکم تو اسپیکینگ ترس دارم نمیدونم چطور ترس غلبه کنم

تو محیطش خودت رو قرار بدی ترست میریزه

بهترین معلم ها هم خداقل یکی دو تا سوتی رو دادن اوایل کارشون اصلا نترس

جلو آینه بایست و برا خودت توضیح بده

یه بار برا یه ادم دیگ یا اصلا یه عروسک یا شخصیت خیالی توضیح بده

یه بار دیگ هم توضیحت رو وویس بگیر