این دختره من حیلی وقت بود متوجه شده بودم ک افتاده ب تیغ زدن همه... البته ن از اول دوستیمون..همین چند وقت اخیر...
من کلا خیلی بی پروا خرج و برج میکنم...ولی این خیلی زرنگ شده بود هر هفته میومد خونه م نمیدونم چقدر می موند
همیشه م باید
چای میوه شیرینی شام همه چی بهش میدادم...
و پول نداشتم برم کافه ای جایی ولی بهترین غذا هارو تو خونه میپختم براش
و اینم بگم این
جالبه ک اونم دعوت نمیکرد ن خونشون ن کافه
ی چند بار با ی پسره ای فاب شده بود با اون دعوتش کردم
البته قرار نبود بیان بمونن ولی موندن..و پرو پرو رفت تو تخت من خابید...!با اینکه نامزدمم حضور داشت ...ما اجبارا تو حال خابیدیم
ی شب دیگه م من حالم بد بود گریه میکردم این بزور خودشو چسبوند ب من با ی پسره ای اومدن بالا بازم رفتن تو اتاق من و مشخص بود دارن ی کارایی میکنن
منم تو پذیرایی گریع میکردم
شد هی پاکت پاکت سیگار از شوهرم میکند مجبورش میکرد بخره
یا من باید باهاش میرفتم کافه حساب میکردمو فلان واقعا دیگ بهم فشار اومد بابت این داستاناش...
گفتم تو بیا ناهار بگیرگفت باشه و فلان ولی ب ی بهونه ای پیچید رفت
دیگ دعوتش نمیکردم تا یجا گفتم امتحانش کنم ببینم اگ گرفتار باشم بهم پولی قرض میده یا نه
۱ تومن قرض داد بهم ..
ی مدت شدیدا بی پول موندم نتونستم پسش
تو همین تایمم دوباره دستور پخت غذاهای گرون گرون میداد براش بپزم
و تمام پول من خرج میشد
حدودا پول یماه دستم موند تو این ی ماه رفتم یجایی سرکار و خاستم سر برج بهش پولو پس بدم ینی الان
ولی دوباره پیله کرد ب من من با فلان رفیق پسرم ک از تهران اومده تنهاییم میای دنبالمون دور بزنی...
ما فک میکردم پسره اومده سوییت گرفته
ولی با اینحال بهش محل ندادم ک ی وقت نیارتش خونه ی من
دوباره جمعه هی زنگ زنگ زد ب من منم ب نامزدم گفتم بیا بریم دنبالشون ول کنمون نمیشن
اونم گفت ک باشه ولی من یارو رو نمیشناسم هزارتومنیم خرج نمیکنم برا این بچ
یهو اومد دم در پسره با ی چمدون
دیگ چای شیرینی و میوه پذیرایی کردم بعد رفتیم سمت بیرون
این نقشه شم این بود ک شب قبلشم یارو رو بندازه سرِ ما...
بعد گفتن ک ما درینک میخایم و اینا ...نامزدم گفت من سراغ ندارم نمیدونم گجاس رفتن گرفتن و ماهمگی خوردیم بعد کم اومد دوتا دیگه م خاستن بگیرن
بعدشم پسره رو رسوندیم فرودگاه
صب چشامو ک وا کردم دیدم اس اومده رو گوشیم
۷۰۰ تومن دنگ شما از نوشیدنی و فلان!
گفتم بیا برو گمشو بابا
من امروز حقوقمو میدم ۱ تومن پولی ک داشتی دستمو بگیر
اگرممیخوای من پول این درینکارو جای حسابت میدم ...
گفتم خجالتم خوب چیزیه دویست بار اومدی خونه من خوردی... همین پریشبم مهمونت کردیم شام و درینک همه چی..
حیا نداری تو