2777
2789

این دختره من حیلی وقت بود متوجه شده بودم ک افتاده ب تیغ زدن همه... البته ن از اول دوستیمون..همین چند وقت اخیر...

من کلا خیلی بی پروا خرج و برج میکنم...ولی این خیلی زرنگ شده بود هر هفته میومد خونه م نمیدونم چقدر می موند

همیشه م باید

چای میوه شیرینی شام همه چی بهش میدادم...

و پول نداشتم برم کافه ای جایی ولی بهترین غذا هارو تو خونه میپختم براش

و اینم بگم این 

جالبه ک اونم  دعوت نمیکرد ن خونشون ن کافه

ی چند بار با ی پسره ای فاب شده بود با اون دعوتش کردم

البته قرار نبود بیان بمونن ولی موندن..و پرو پرو رفت تو تخت من خابید...!با اینکه نامزدمم حضور داشت ...ما اجبارا تو حال خابیدیم

ی شب دیگه م من حالم بد بود گریه میکردم این بزور خودشو چسبوند ب من با ی پسره ای اومدن بالا بازم رفتن تو اتاق من و مشخص بود دارن ی کارایی میکنن

منم تو پذیرایی گریع میکردم

شد هی پاکت پاکت سیگار از شوهرم میکند مجبورش میکرد بخره

یا من باید باهاش میرفتم کافه حساب میکردمو فلان واقعا دیگ بهم فشار اومد بابت این داستاناش...

گفتم تو بیا ناهار بگیر‌گفت باشه و فلان ولی ب ی بهونه ای پیچید رفت

دیگ دعوتش نمیکردم تا یجا گفتم امتحانش کنم ببینم اگ گرفتار باشم بهم پولی قرض میده یا نه

۱ تومن قرض داد بهم ..

ی مدت شدیدا بی پول موندم نتونستم پسش

تو همین تایمم دوباره دستور پخت غذاهای گرون گرون میداد براش بپزم

و تمام پول من خرج میشد

حدودا پول یماه دستم موند تو این ی ماه رفتم یجایی سرکار و خاستم سر برج بهش پولو پس بدم ینی الان

ولی دوباره پیله کرد ب من من با فلان رفیق پسرم ک از تهران اومده تنهاییم میای دنبالمون دور بزنی...

ما فک میکردم پسره اومده سوییت گرفته

ولی با این‌حال بهش محل ندادم ک ی وقت نیارتش خونه ی من

دوباره جمعه هی زنگ زنگ زد ب من منم ب نامزدم گفتم بیا بریم دنبالشون ول کنمون نمیشن

اونم گفت ک باشه ولی من یارو رو نمیشناسم هزارتومنیم خرج نمیکنم برا این بچ

یهو اومد دم در پسره با ی چمدون

دیگ چای شیرینی و میوه پذیرایی کردم بعد رفتیم سمت بیرون

این نقشه شم این بود ک شب قبلشم یارو رو بندازه سرِ ما...

بعد گفتن ک ما درینک میخایم و اینا ...نامزدم گفت من سراغ ندارم نمیدونم گجاس رفتن گرفتن و ماهمگی خوردیم بعد کم اومد دوتا دیگه م خاستن بگیرن

بعدشم پسره رو رسوندیم فرودگاه

صب چشامو ک وا کردم دیدم اس اومده رو گوشیم

۷۰۰ تومن دنگ شما از نوشیدنی و فلان!

گفتم بیا برو گمشو بابا

من امروز حقوقمو میدم ۱ تومن پولی ک داشتی دستمو بگیر 

اگرم‌میخوای من پول این درینکارو جای حسابت میدم ...

گفتم خجالتم خوب چیزیه دویست بار اومدی خونه من خوردی... همین پریشبم مهمونت کردیم شام و درینک همه چی‌..

حیا نداری تو

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

گفتم من منظوری نداشتم من پول نداشتم اگ داشتم نمیگفتم...

کلی خدا شاهده هفته ای بالای ۳ میلیون تومن لباس میخره فقط..

منم گفتم ببین من ک بابت گوشت مرغ و سوپر مارکت و میوه ک بوس نمیدادم ک همه سفارشاتتم حاضر میکردم واست...

اینم ۱ تومن پولت

دیگ خرج هر چی هست با هر کی هست برو صاف‌کن

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

عزیزم کاری به خرج و مخارج ندارم 

پلی خیلی اشتباه میکنی دوستت با دوست پسرهای مختلفش خونت راه میدی

فکر شوهر خودت بکن 

فردا روز نمیگه این چه دوستیه که تو داری چقد خرابه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا به کنار ولی چطور باکسی که هر لحظه با پسرا می‌ره خونه خالی دوست میشی اونم میاری پیش نامزدت من باشم اصلا خونم راهش نمی‌دم بره هتل هرزگی کنه نه اتاق خواب دیگران

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم کاری به خرج و مخارج ندارم پلی خیلی اشتباه میکنی دوستت با دوست پسرهای مختلفش خونت راه میدیفکر ش ...

کلا همین یدونه دوست واسم مونده بود چون همشون اخر سر یا ب خرابی میفتن یا تیغ زنی و گوش منو بریدن چیکار کنم دیگ ی اوم تو این شهر پیدا نمیشه

یا زیاد مذهبین و فازشون ب من نمیخوره

اینا به کنار ولی چطور باکسی که هر لحظه با پسرا می‌ره خونه خالی دوست میشی اونم میاری پیش نامزدت من با ...

منم در حیرت و عجبم از کارای این بشر

خب

بجمالت

کلا همین یدونه دوست واسم مونده بود چون همشون اخر سر یا ب خرابی میفتن یا تیغ زنی و گوش منو بریدن چیکا ...

اشتباه میکنی بخاطر نداشتن دوست همین بهتر ک نباشه هر بار با یکیه اونم خرابی شو خیلی ببخشید رو تخت شما تو خونه شما

کات کن باهاش دختره نچسب دو هزاری 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

راجب نامزدت هم اگه قصدش واقعی باشه نمیزاره پسر دخترا بیان پیشت تعصب نداره اسی یک کم بیشتر فکر کن دوستت هم شوت کن از زندگیت بره آخه دوست کیلو چند فقط داره به عنوان خونه خالی ازت استفاده میکنه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

کلا همین یدونه دوست واسم مونده بود چون همشون اخر سر یا ب خرابی میفتن یا تیغ زنی و گوش منو بریدن چیکا ...

عزیزم دوستت نرمال نیست 

فردا روز با همین نامزدت یا دوست پسرش روی هم میریزه 

بعدشم خونه تو میشه خراب خونه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
راجب نامزدت هم اگه قصدش واقعی باشه نمیزاره پسر دخترا بیان پیشت تعصب نداره اسی یک کم بیشتر فکر کن دوس ...

اون شبی ک اومد اون اولیه بود

اون شب دومی ک اورد ما قهر بودیم

این سری اخرم اصلا موافق نبود