2777
2789
جدی؟؟؟؟قبل از موعد؟؟؟دکتر ب من گفته تا روز ۳۵ پری صبر کن منم از بس آز دادم و جواب منفی گرفتم میترسم ...

ضرر نداره یکبار امتحان بکن

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه رشد فولیکولم خوب شده از وقتی ورزش میکنم

ورزش عالی من یک ماه آخر ورزش میرفتم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
دکتر برای شوهر من فقط قرص تقویتی و یه قرص کتوتیفن داده که برای حساسیته مثل اینکه به نظرتون فایده ای ...

خواهش میکنم گلم پست خودتونه این حرفا چیه😊😊😊 فقط نمیتونم راهنماییتون کنم چون اطلاعی ندارم اما ب نظرم ب حرف دکتره عمل کن و پیگیر باش

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
شما آزمايش و سونو قبل بارداري رو انجام دادين؟

اره همه چی انجام دادم همشم اوکی بود فقط سطح انسولینم یکم بالا بود واسه اونم متفورمین داد هی ب دکتر میگم نگرانم میگ نگران نباش ی سال ک چیزی نیس ک منتظری ولی این دفه بهم کلومیفن داد

اره همه چی انجام دادم همشم اوکی بود فقط سطح انسولینم یکم بالا بود واسه اونم متفورمین داد هی ب دکتر م ...

منم رفتم واسه اقدام، توو آزمايشم همه چيز خووب بود، توو سونوگرافيمم همينطور، يه فوليكول ٢٠ ميلي داشتم، فقط تخمدان چپم ه مقداري pcod بود، نميدونم چي ميشه😞 منم يك ساله توو اقدامم هر دوره ام يه مشكله جديد برام پيش مياد😞

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️
منم رفتم واسه اقدام، توو آزمايشم همه چيز خووب بود، توو سونوگرافيمم همينطور، يه فوليكول ٢٠ ميلي داشتم ...

ان شاءاللهههههههه این ماه دامنت سبز میشه عزیزم واسه منم دعا کن 😘😘😘😘

بچه ها ترشحات سفید رنگ نشونه بارداریه بنظرتون؟ 9روز مونده به موعدم

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴
 کد خبر: گعلت و علائم ترشحات سفید رنگ واژن

عفونت قارچی واژن یکی از عفونت‌های زنانه است که عامل این نوع از ترشحات واژن به شمار می‌آید و در اثر رشد بیش از حد نوعی قارچ به نام کاندیدا آلبیکنس در واژن به وجود می‌آید که باعث تغییر محیط طبیعی واژن و افزایش رشد قارچ‌ها و در نتیجه باعث این نوع عفونت و ترشحات ناشی از آن می‌شوند. به طور کلی برخی از مهمترین علل ایجاد آن  عبارتند از:

• دوران بارداری
  • مصرف برخی آنتی بیوتیکها (زیرا باکتریهای مفید داخل واژن را نیز از بین برده و باعث افزایش رشد قارچها میشود.)
  • مصرف قرص‌های جلوگیری از حاملگی
  • بیماری دیابت یا مرض قند
  • استفاده از کورتون ها
  • زمان سیکل ماهیانه و زمان تخمکگزاری
  • روابط جنسی
  • ازدیاد وزن
  • برخی بیماریهای عفونی مانند ایدز، هپاتیت، زگیل تناسلی و ...
  • لباسهای زیر نامناسب
  • فشارهای عصبی مانند استرس
  • دوران یائسگی
  • سیستم ایمنی ضعیف