الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همه چی انجام دادم همشم اوکی بود فقط سطح انسولینم یکم بالا بود واسه اونم متفورمین داد هی ب دکتر میگم نگرانم میگ نگران نباش ی سال ک چیزی نیس ک منتظری ولی این دفه بهم کلومیفن داد
اره همه چی انجام دادم همشم اوکی بود فقط سطح انسولینم یکم بالا بود واسه اونم متفورمین داد هی ب دکتر م ...
منم رفتم واسه اقدام، توو آزمايشم همه چيز خووب بود، توو سونوگرافيمم همينطور، يه فوليكول ٢٠ ميلي داشتم، فقط تخمدان چپم ه مقداري pcod بود، نميدونم چي ميشه😞 منم يك ساله توو اقدامم هر دوره ام يه مشكله جديد برام پيش مياد😞
عفونت قارچی واژن یکی از عفونتهای زنانه است که عامل این نوع از ترشحات واژن به شمار میآید و در اثر رشد بیش از حد نوعی قارچ به نام کاندیدا آلبیکنس در واژن به وجود میآید که باعث تغییر محیط طبیعی واژن و افزایش رشد قارچها و در نتیجه باعث این نوع عفونت و ترشحات ناشی از آن میشوند. به طور کلی برخی از مهمترین علل ایجاد آن عبارتند از:
دوران بارداری
مصرف برخی آنتی بیوتیکها (زیرا باکتریهای مفید داخل واژن را نیز از بین برده و باعث افزایش رشد قارچها میشود.)
مصرف قرصهای جلوگیری از حاملگی
بیماری دیابت یا مرض قند
استفاده از کورتون ها
زمان سیکل ماهیانه و زمان تخمکگزاری
روابط جنسی
ازدیاد وزن
برخی بیماریهای عفونی مانند ایدز، هپاتیت، زگیل تناسلی و ...