2777
2789

شوهرم بعد تصادفش که ضربه مغزی بود الان چهار ماه میگذره از تصادفش برا اولین بار پریروز تشنج کرد دکتر بهش قرص لوبل 500 داده ولی من اصلا دلم راضی نمیشه اینو بهش بدم قبلاً ب خاطر افسردگیش دکتر اعصاب روان بهش قرص رهاکین و سرترالین داده رهاکین هم برای اعصاب هست هم داروی تشنج هم هست ولی سابقه تشنج ندارع شوهرم ب خاطر افسردگیش بهش داد الان دکتر دیگه ای اومده رهاکین رو قطع کرده میگه لوبل نوشته نمی‌خوام بدمش کمکم کنید چیکار کنم کسی بوده بعدش کارایی کرده باشه دیگ تشنج نکنه با کارا و داروهای خونگی .. رهاکین رو بهش میدم هنوز. ل خاطر افسردگی حالا میگم ک هنوز راضیم رهاکین بخوره ولی لوبل نه

میترسم ل لوبل عادت کنه بدتر شه چون تشنجی نیس شوهرم .. دکتر گفت بخاطر ضربه ای ک ب مغزش خورده تشنج کرده خب چرا تا الان نکرده بعد 4 ماه تشنج کرده اینم بگم شوهرم یه طرف صورتش بعد تصادف بردیم فیزوتراپی حس نداشت یعنی می‌خندید یه گونش باز نمیشد یا اخم میکرد ی طرف پایین نمیومد خب خوب شد ولی هنوز صورتش بی حس بود قبل تشنجش هی گفت اگریکی بزنه تو صورتم متوجه نمیشم زیاد نشد تشنج کرد تمام بدنش سیاه شد هی لباس ب هم می‌خوردن.. امبولانس اومد تا رسید خوب شد ولی خیلی بد تشنج کرد ..ولی تو بیمارستان بهم گفت نگا کن صورتم ب حس اومده تشنج باعث شد صورتش ب حس بیاد 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم باید خواب کافی و ارامش اعصاب داشته باشن

همش خوابه پنج ماه بهش استراحت دادن یعنی برج 12 باید بره سرکار نمی‌دونم با این وضعیتش چجوری میخواد بره😔

به حرف دکتر گوش بدین شوخی که نیست

بعضی دکترا هیچی سرشون نمیشه همین شوهرم بعد تصادف دستش از مچ ب پایین دیگ کار نکرد چقد گریه کردم بابت دستش دوتا دکتر بهم گفتن فلج شده ... ولی نظر شهید خوب شده دستش خیلی خوب شده بردیم فیزوتراپی منم هی خونه ورزش میدم دستشو عالی شده همون دستی ک میگفتن فلجه

لوبل هم بده داروی خوبی من چند سال خوردم

اخه دوزش بالاس صبح و شب باید بخوره اونم 500 بخوره عادتی میشه دیک باید همیشه بخوره دیگه 😞

اخه دوزش بالاس صبح و شب باید بخوره اونم 500 بخوره عادتی میشه دیک باید همیشه بخوره دیگه 😞

در اون حد وابستگی نداره.  برای من که قطعش کردن 

مهم اینه مریضیش خوب بشه حتما ب توصیه پزشکش گوش کن

تشنج خطر داره طبق نظر دکتر برو جلو ولی در کل،۱۹۰ شماره سامانه پاسخگویی دارویی وزارت بهداشته.داخلی ۳ ...

چی بگم بهشون 

در اون حد وابستگی نداره. برای من که قطعش کردن مهم اینه مریضیش خوب بشه حتما ب توصیه پزشکش گوش کن

شما میگین چند سال خوردین یعنی امکان داره برا شوهر منم اینقد طول بکشه ؟ شما سابقه تشنج داشتین چطور شدین ک بهتون دادن 

همینا که اینجا گفتی.

ممنون باشه دارم خودمو ب درو دیوار میزنم ک این دارو رو نخوره حس میکنم نیاز نداره بهش 😔

سلام همشهری نیستی چخبر شوهرت خوبه

سلام شما؟

بد نیس چی بگم والا مث قبلاً دیگه نیس زیاد حرف نمیزنه دست و پاشم ک کلا پلاتینه با این وضعش نمی‌دونم بتونه کار کنه یا نه