شوهرم بعد تصادفش که ضربه مغزی بود الان چهار ماه میگذره از تصادفش برا اولین بار پریروز تشنج کرد دکتر بهش قرص لوبل 500 داده ولی من اصلا دلم راضی نمیشه اینو بهش بدم قبلاً ب خاطر افسردگیش دکتر اعصاب روان بهش قرص رهاکین و سرترالین داده رهاکین هم برای اعصاب هست هم داروی تشنج هم هست ولی سابقه تشنج ندارع شوهرم ب خاطر افسردگیش بهش داد الان دکتر دیگه ای اومده رهاکین رو قطع کرده میگه لوبل نوشته نمیخوام بدمش کمکم کنید چیکار کنم کسی بوده بعدش کارایی کرده باشه دیگ تشنج نکنه با کارا و داروهای خونگی .. رهاکین رو بهش میدم هنوز. ل خاطر افسردگی حالا میگم ک هنوز راضیم رهاکین بخوره ولی لوبل نه
میترسم ل لوبل عادت کنه بدتر شه چون تشنجی نیس شوهرم .. دکتر گفت بخاطر ضربه ای ک ب مغزش خورده تشنج کرده خب چرا تا الان نکرده بعد 4 ماه تشنج کرده اینم بگم شوهرم یه طرف صورتش بعد تصادف بردیم فیزوتراپی حس نداشت یعنی میخندید یه گونش باز نمیشد یا اخم میکرد ی طرف پایین نمیومد خب خوب شد ولی هنوز صورتش بی حس بود قبل تشنجش هی گفت اگریکی بزنه تو صورتم متوجه نمیشم زیاد نشد تشنج کرد تمام بدنش سیاه شد هی لباس ب هم میخوردن.. امبولانس اومد تا رسید خوب شد ولی خیلی بد تشنج کرد ..ولی تو بیمارستان بهم گفت نگا کن صورتم ب حس اومده تشنج باعث شد صورتش ب حس بیاد