2777
2789
عنوان

قبلا فکر می کردم طلسم شدم

201 بازدید | 14 پست

اصلا خواستگار نداشتم هیچوقت 

با اینکه ب خودم میرسیدم.

ولی ریزش مو دارم کم مو شده سرم 

صورتم لاغر شده

همیشه عطر خیلی ملایم میزنم مرتب حمام میرم 

یه آرایش ملایم

لباس همیشه تمیز و اتو کشیده 

ولی حتی یه مورد هم ندارم😔😔

چهرم شکسته شده ۳۰ و خورده ای سنمه 

با اینکه اهل غصه خوردن هم نیستم 

پوشش جلف و بدی هم ندارم 

مهربونم

دیگه امید ب ازدواج ندارم 

ولی خدایا مگه چه گناهی کردم بخاطر این موضوع مسخره میشم😔😔

دیگه ب چشم خودم دیدم خوشگلا همیشه خواهان دارن یا ازدواج کردن

من ب چشم هیچکس نمیام اصلا

ولی خدایا این چه عدالتیه که مسخره شم

😔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

خب منم شرایطم نسبتا مثل توئه ۳۳ سالمه خیلی مرتب و خوش پوشم

به ظاهر و اندامم میرسم

خیلی سعی میکنم تو جامعه باشم

ولی خواستگار که هیچ حتی پیشنهاد دوستی هم ندارم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره حتما قسمتت نبوده ، خواهر من ۳۴ سالگی ازدواج کرد ،خواستگار هم خیلی زیاد داشت وبهم می خورد ،۱۵ سال خونه هر هفته خواستگار رفت و امد داشت ولی یا خواهرم قبول نمی کرد یا بهم می خورد دیگه دو سال اصلا خواستگار راه نمی دادیم چون امیدی نداشتیم درست بشه ،تو هم صدرصد قسنتت نشده ،به موقع ش بختت می اد 

چقدر دلم میخواست یکی مث شما باهام صحبت کنه

چه می خواهی بگم گلم شک نکن خواهر من وضعش از شما بدتر بود ،چون می امد ولی درست نمی شد،فقط ۷ تا پای عقد رفت بهم خورد ،دیگه هیچ امیدی نداشتیم ،  تا سال پیش ی دفعه همه چی درست شد ، تو هم شک نکن به وقتش می اد ، فامیل ما همه دخترا ۲۵ تا ۳۰  هستن خواستگار هم دارن هنوز ازدواج نکردن نگران هم نیستن ، شما هم برو سر کار مستقل بشو هم درامد داشته باشی ، باشگاه برو با دوستات تفریح برو نگران ازدواج هم نباش قسمتت جایی هست که داره دنباله شما می گرده مثل خواهر من ، دختر خاله منم ۲۷ سالش خواستگار روتا داشته رد کرده،ولی هم سر کار می ره هم تفریح و باشگاه خودش رو مشغول کرده تا ازدواج کنه 

ولی خواهر شما حتما زیبایی داره و وضع خوبی داره من ن

نه وضع مالی خوب نیست ، خواهرم خودش شاغل ،  ، قیافه تقریبا معمولی رو به بالا ، تو فامیل ما که همه زیبان هم پولدار معمولی محسوب می شه ، خونمون هم باز ساده تو فامیل ما وشهر ما افتضاح حساب می شه  ، بعدم من برات داستان خواهرم رو گفتم که ببینی ازدواج به داشتن خواستگار نیست ،خواهر من دو برابر کل دخترای فامیل خواستگار داشت دیرتر از همشون ازدواج کرد ، دختر عموم تا ۲۹ سالگی اصلا خواستگار نداشت یکی براش اومد ازدواج کرد شوهرش خوش تیپ هم پولدار ، دختر عموم قیافش معمولی رو به پایین ،زشت ترین دختر فامیل بود 

حتما دختر عموت پولدار بود

وای نه والا عموم شغل معمولی داره با خونه معمولی  وضع مالی  معمولی ،بلعکس اون عموم که پولدار بود دختزش خوشگل دامادش معمولی تر شد ، دختر عموم شاغل شد دختر زبون باز و بدی هم نیست همون جا شوهرش عاشق شد ، قد دختر عموم ۱۵۷ ،شوهرش ۱۸۰ ، قیافه شوهرش سفید و خوشگل خواهرا ش همه خوشگل وخوش اندام دختر عمو من خیلی ساده ، شوهرش تک پسر بود والا ماهم تعجب کردیم ولی خوب قسمت که باشه می شه