2777
2789

به نام خدا.

باسلام.ر

اصل این تاپیک توی کاربری قبلیم یعنی @سینافرامرزی بود که تعلیق شد، و تصمیم گرفتم با تغییراتی اندک دوباره با کاربری جدیدم قرارش بدم.

حالا سخنرانی بسه،

یه راست بریم سراغ خوانندگانی که با یه آهنگ به اوج رسیدن و به همون سرعت محو شدند

1_سروش، سروش خواننده محبوب دهه 80 که با تک آهنگ "یه دنیا" به سرعت معروف شد، حالا به قدری ناشناس مانده که کسی حتی از نام خانوادگی او خبر ندارد!

2_آرش دلفان، آرش دلفان رو که همگی یادتونه؟! دوباره دل هوای با تو بودن کرده، نگو این دل دوری عشقتو باور کرده، این قسمتی از معروف ترین ترانه آقای دلفان است که در سال 1382 پخش شد، این ترانه تا سال 1387 جزو ترانه های پرفروش بازار موسیقی ایران بود ولی بعد از آن شهرت آرش دلفان بهه سرعت دوچندان فروکش کرد.

3_محمد زارع، محمد زارع که اکثر متولدین دهه 60 یا 70 (یعنی اونایی که ازمن دهه هشتادی بزرگترن! م) با ترانه ی رو در و دیوار این شهر می شناسن، این ترانه اگر اشتباه نکنم حوالی سال های 1385 یا 1383 منتشر شد ولی حالا اکثریت مردم اگر این ترانه را بشناسند خود محمد زارع را نمی شناسند!

4_بهنام علمشاهی، بهنام علم شاهی 48 ساله هم که در اواسط دهه هشتاد (حدودا 1385) با ترانه "بی وفا" به اوج شهرتش رسید، حالا دیگر کمتر کسی است که او را بشناسد!

5_انزو، انزو خواننده ای بود که فقط یک آهنم منو نمی خواد رو خواند و با همان آهنگ بصورت ناشناس بین دانشجویان به شهرت رسید، ولی در آن زمان کسی از اسم واقعی او خبر نداشت و هنوز هم کسی از اسم واقعای اش خبر ندارد.

6_حامد هاکان، مرحوم حامد هاکان رو که اکثر کابرای اینجا اون رو به خاطر همکاریش با محسن یگانه و محسن چاچاووشی در اجرا و ساخت آهنگ "نشکن دلمو" می شناسند، تنها بعد از این تنها فرصت ترقی کردن یک پله ی دیگر را برای پیشرفت را داشت که اون چیزی نبود جز خواندن تک آهنگ مستقل "تاب نفس"، او بعد از این ترانه دچار گوشه گیری و بیماری(طبق گفته برخی سایت ها دچار افسردگی، و سال ها بعد دچار سرطان شد) و در 22 مهر 1396 در حوالی 35 در سکوت خبری از دنیا رفت.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

پارت های بعدی رو اگر موافقید بگذارم.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

7_مازیار عصری، مازیار عصری که در سال 1384 با خواندن ترانه ی "راز" به شهرت رسید، حالا به قدری کم کر شده که جز حضور در برنامه های شبکه های استانی، ظاهرا برنامه ی دیگری ندارد، و ظاهرا از اوایل - اواسط دهه 1390 از اجرا و یا ضبط ترانه ی جدید خودداری کرده و از خوانندگی خداحافظی کرده است.

8_امین حبیبی، امین حبیبی که همزمان با آقای دلفان در سال 1382، و با تک آهنگ "بی قرار" به شهرت فراوانی دست یافت، در سال 1385 بر اثر مشکلات جسمی موقتی، برای مدتی از خوانندگی کنار رفت. ایشون بعد از وقفه ی بسیار دوباره به خوانندگی برگشت ولی بعد از اجرای چند تک آهنگ، مجوز های لازمه را دریافت نکرد. ایشون یه آذرماهی و متولد 18 آذر 1361 هستن.

9_امید جهان، امید جهان که در دهه 1380 و اویل دهه 90 شمسی تقریبا تمام کار هایش جزو موسیقی های معروف و محبوب در صدا و سیمای ایران بودند، از آن زمان به بعد بسیار کم کار تر شده و تقریبا جز سالی یک بار یا هر دو سال یک بار در هیچ برنامه ای ظاهر نمی شود.

10_بنیامین بهادری، بنیامین بهادری با نام هنری بنیامین، که در سال 1385 با ترانه ی "دنیا دیگه مثل تو نداره" به اوج شهرت رسید. این شاید معروفترین خواننده در بین خوانندگان این تاپیک باشد، ولی باز هم به خودی خود ناشناس است، البته قبلا این طور نبود ولی حالا هست.

11_حمید عسکری، حمید عسکری که در اواسط - رو به - اواخر دهه 1380 شمسی به شهرت رسید، او هم مانند حامد هاکان تنها یک پله بعدی برای ترقی داشت، اونم چیزی نبود جز اجرای تک آهنگ "دختر" در سال 1391، که پیشنهاد می کنم حتما گوش بدید، ولی او بعد از این در سال 1393 به آمریکا مهاجرت کرد و در آنجا هیچ وقت شهرت سابق را نیافت و کم کار شد.

12_مازیار فلاحی، سریال قلب یخی رو که یادتونه، که مویقی این کار با اجرا و صدای خوب خواننده جناب آقای مازیار فلاحی در دهه 1380 شمسی خوانده و پخش شد؟! او پیش ازاین در یک سینمایی معروف به نام "مجنون و لیلی" اقدام به خوانندگی به تیتراژ پاییانی نیز کرده بود، او هم در سال های 1390 شمسی نسبتا کمکار شد تا بعد از چند سال اگر اشتباه نکنم از سال 1399 به روسیه مهاجرت کرد، البته همراه با خانواده!

13_مجید اخشابی، آقای اخشابی رو که همه با خواندن برای تیتراژ های پایانی سریال ها می شناسند، در اوایل دهه 1380 شمسی با خواندن تیتراژ پایانی سریال "گمگشته" به کارگردانی رامبد جوان به شهرت رسید، این اولین تجربه کاری او در خواندن تیتراز، و اولین تجربه کارگردانی رامبد جوان نیز بود.

14_سروش هیچکس، جوان نسبتا ناکام که البته هنوز هم زنده است، جناب سروش لشکری هستن که در اوایل و اواسط دهه 1380 با خواندن ترانه های رپ و هیپ هاپ بصورت غیرقانونی و زیرزمینی شروع به فعالیت کردند، و خیلی سریع به شهرت رسیدند ولی در واخار دهه 1380 کم کم از شهرتشان کاسته شد، و تاکنون که ظاهرا ساکن آمریکا شده اند.

16_سعید آسایش، سعید آسایش که در اواخر دهه هشتاد تقریبا تمام آهنگ هایش جزو بیلبورد 100 موسیقی ایران بودند، حالا دیگر کم کار شده است. ولی خب باز هم میشه گفت هنوز هم طرفداران خودش را دارد، معروف ترین آهنگ های سعید آسایش، "حالا با هم شراره همه رو دیوونه کرده." و "مهره مار" و "عشق تو دروغ بود دیگه نه دیگه نه من نه تو دیگه" هستن.

16_و در آخر، شهرام شکوهی، آقای شکوهی 53 ساله که در سال 1385 با تک آهنگ "مدارا"، و بعد از اون با ترانه ی " دل، دل، دل دیوونه) به شهرت فراوانی رسید، از اواسط دهه 1390 شمسی تقریبا شهرتش فرو کش کرده است.

ممنون از اینکه همراه ما بودید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.