دیگه بدبخت شدیم رسما اجاره خونمون چهار ماهه عقب افتاده صابخونه پیام داده ک زودتر تصفیه کنید وگرنه باید خالی کنین😭😭😭چکمون صب برگشت خورد دیگه رشما کم اوردم هیچ راهی ندارم به سرم زده برم دزدی کنم از طلاهای یکی از اقوام بدزدم 😭😭😭خدایا کم اوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین
واقعا سخته توکل کن به خدا از خودش بخوا کمکت کنه خیلیامون تو همچین شرایطی بودیم خیلی وقتا میگذره ولی کاری نکن که اوضاع رو برای خودت سخت تر کنی یه درصد اگه اونکارو کردی و طرف بفهمه میدونی چی میشه حتی اگه نفهمه عذابش تا ابد ولت نمیکنه
۲۳میلیون .اجاره خونمون چهار ماهه ندادم هی امروز فردا کردم الان دیگه صداش درومده صب بم پیام داده که ...
از اقوام و آشنا نمیتونید قرض بگیرید؟
بابات شاغله؟
محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین
واقعا سخته توکل کن به خدا از خودش بخوا کمکت کنه خیلیامون تو همچین شرایطی بودیم خیلی وقتا میگذره ولی ...
میدونم حق و الناس و عذاب وجدان میگیرم ولی دیگه چیکار کنم کسی نیس حتی قرضی هم بهم بده هی پیش مامانم اینا میگم انگار نه انگار دیگه کم اوردم بخدا میگم برم همون طلارو بدزدم😭😭