2777
2789
عنوان

باز نزدیک عید شده و دلم گرفته

314 بازدید | 33 پست

دلم میخواست آنقدر پول داشتم که مجبور نبودم برای خرید هر چیزی اول موجودیم رو چک کنم 

وقتی بچه بودم که اوضاع خیلی بدتر بود 

ولی از وقتی متاهل شدم هم ،دم عید خیابونهای شلوغ رو می بینم دلم میگیره ،

خدا می‌دونه که حسود نیستم 

هیچ وقت نشد از خریدهام لذت ببرم ،اینقدر که مجبورم  دودوتا چار تا کنم 

چرا ما نباید مثل مردم بعضی کشورها تو رفاه می‌بودیم 

خدایا  قربونت برم مارو بهر تماشا آفریدی 

لطفا چیزی نگید که دل بشکنه ،فقط جهت درد دل و نموندن حرف تو دلم ،تاپیک زدم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی

چرا نشد از بچگی و جوونی مون لذت ببریم و استرس ابتدایی ترین چیزها رو نکشیم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
چرا نشد از بچگی و جوونی مون لذت ببریم و استرس ابتدایی ترین چیزها رو نکشیم

دقیقا چیزی ک امروز بهش فک میکردم چن سال پیش ی گردنبد طلا دیدم قیمتش 10تومن بود اون موقع پولشو نداشتم الان ک حتما خدا تومنه باز پولشو ندارم 

خستم.....
حرفتون حق وکاملا درستهمگه ما چقد زنده ایم،چقد جوونیم،ک ارزوی ی خرید ساده ب دل ملت باشهرفاه واسایش حق ...

کاش اوضاع خوب شه 

حداقل باقی عمر مون عذاب نکشبم