2777
2789
عنوان

تشخیص طلای اصل و قیمت طلا

57 بازدید | 8 پست

بچه ها یه روش اوردم واستون تو نت ننوشته😂

یکم رژ بزنین رو دستتون با طلا بکشین رو قسمت رژی سیاه میشه با بدل بکشین هیچ تغییری نمیکنه برین منو دعا کنین😂

حالا شما بگین بنظرتون طلا میره بالاتر از این قیمت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روشو امتحان کنین بیاین نظرتونو بگین 

روش آهن ربا و بقیه روش‌های توی اینترنت جواب نمیده ینی من بدلم هم جذب آهنربا نمیشه ولی این روش جواب داد بدل اصن رژ رو سیاه نمیکنه😁

این یه روش برای تشخیص رژ لب با سرب و بدون سرب هست هلاعتمادی به طلا یا بدل بودن با این روش نیستاونم ا ...

اره درسته برای تشخیص سرب هست ولی با بدل اصلا سیاه نمیشه امتحان کن

این یه روش برای تشخیص رژ لب با سرب و بدون سرب هست هلاعتمادی به طلا یا بدل بودن با این روش نیستاونم ا ...

و یه چیز دیگه اینکه خب اگه این چیزی ک شما میگین درست باشه با سنگ محک طلافروشی هم نمیشه تشخیص داد چون بازم اگه روکش باشه روکش خط میندازه روی سنگ