2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم باهاش بازی می‌کنم، باهم پنکیک میپزیم ترافل بهش میدم تزئین میکنه،یا میبرم خونه خواهرم یا مامانم یا جایی که با بچه ها بازی کنه، کلاس ژیمناستیک هم میتونی بفرستیش با باباش

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

خانه بازی باشگاه کلاس موسیقی و چرتکه و زبان و...

اینا هر روزی نیستن باشگاه ژیمناستیک سه روز در هفته

چرتکه هم ک میگ مامان درسی نمیخام گفتم تابستان بزارمش 

موسیقی علاقه ندار

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

بازی کن باهاش آخه گناه داره به نظرم عصرم بره کلاس .

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
اینا هر روزی نیستن باشگاه ژیمناستیک سه روز در هفتهچرتکه هم ک میگ مامان درسی نمیخام گفتم تابستان بزار ...

اون سه روزم خانه بازی ببر . 

یا ببرش  پارک   و بدویید  و توپ بازی کنه و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خودم باهاش بازی می‌کنم، باهم پنکیک میپزیم ترافل بهش میدم تزئین میکنه،یا میبرم خونه خواهرم یا مامانم ...

پسر منم علاقه ب کارای آروم ندارن مصلا باهم کیک می‌پزیم سریع تزئین می‌کنه الک الکی بعدم میگ  بریم بیرون عاشق بیرون رفتن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی