2777
2789
عنوان

یا خدا خیلی میترسم بندازنم زندان

646 بازدید | 53 پست

پسرم ۲ سالش بود رو شناسنامه من قسمت سال تولد اب ریخته مخدوش شده و قدیمی بود بردم عوض کنم شناسنامه جدید بگیرم گفتن باید بری دادگاه چون تفکیک کردی و مجرومی و بین ۶ تا ۳ سال باید بری زندان یا جریمه ۲۵ میلیون باید پرداخت کنی تا حالت جا بیاد  .

منم خیلی ترسیدم و پاهام میلرزید یکم باهاش بحث کردم عصبانی شد و گفت امشب پلیس میاد دم درتون تا دستگیر بشین و اینا

بابا بخدا ما آبرو داریم تاحالا پامون به دادگاه نرسیده اینجاهم روستاعه سریع پشت سر آدم حرف درمیارن

هر کی شهید نشه بازنده اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:( 

ول کن تورو خدا . 

الان شناسنامه خیلیا گم میشه .  بعد شناسنانه المثنی میگیرن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

طرف اذیتت کرده 

تو چقدر ساده ای

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه بابا ترسوندتت...فوقش استشهاد محلی میگیری...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چه کاریه . برو بیرون سره یه خیابون زنگ بزن 110 بگو کیفمو زدن توش شناسنامه بود داشتم میرفتم بانک حساب باز کنم کیفمو زدن گزارش مینویسه با اون میری پلیس +10 و شناسنامه میگیری برای خیس شدن شناسنامه هم کسی نه جریمه میشه نه زندان میره

وااااا

پناه بر خدا

این چی بود دیگه؟

میرن میرن چند سال سنشونو کم میکنن،صغر سن میگیرن کسی عین خیالش نیست

حالا واسه ی شناسنامه ک قسمن سنش مخدوش شده پلیس کشی کنن؟؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...