سلام دوستان کسی که دوست پسرته و قصدتونم باهم جدیه و رابطه ی خیلس فابی دارید باهم بنظرتون درخواست و انتظار پول ازش اشتباه اونم کسی که میدپنی پس برمیاد یجورایی بخوای بهش برسونی یا خودشو بزنه اون راه بنظرتون چیو نشون میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
بخواه وظیفشه مرد ساپورتیو و حمایتگربایدباشه از هرنظر امتحانش کن اگ نبود ب دردت نمیخوره من تجربه کردم ...
بهش میگم نه همیشه وقتی که مثلا گیر میکنم الان تو یه مسئله ای گیرکردم و واقعا نه بابا نه هیچکسی نیست کمکم کنه اصلا یجوری رفتار کرده خجالت میکشم بهش بگم غیر مستقیمم میکم خودشو میزنه اون راه