2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم

232 بازدید | 16 پست

هنوز نامزد نیستیم تو مرحله آشناییم دو سه ساله با همیم 

بچه ها نامزدم پسر خوبیه هر چند روز یه بار برام گل میگیره تو این دو سال هیچ موقع باهام شبیه دوست پسر رفتار نکرده از همون اولش یه آدم امنی بوده برام همیشه حواسش به خودم آبروم و...بوده

با وجود اینکه بابام راضی نیست یک ساله و خورده ای میشه پام مونده و میگه صبر میکنم تا راضی شه

ولی من هیچ موقع اخلاق خوب شو ندیدم همیشه میگردم یه چیز منفی ازش پیدا کنم همونو بزنم تو سرش هی بهش گیر بدم قهر کنم نمی‌دونم چرا دست خودم نیست 

اصلا جنبه های مثبت شو نمی بینم فقط دنبال چیزای منفی میگردم 

چند روز پیش بهم گفت تو قدر منو نمیدونی الیته حق هم داره اینقدر حرفای بدی بهش میزنم 

فکر میکنم اگه این نباشه بقیه پسرا هم مثل اینن آیا همه پسرا همین جوری ان؟

یا اگه جواب رد بدی بیخیال میشن و میرن

من خیلی بهش میگم بابام راضی نمیشه بیخیال من شو و...

دلم براش میسوزه

زیادی خوب بودن پسرا تهش همینه 😐

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر الان من ...یبار اومد خواستگاری خانوادم رد کردن بعد ۶ماه گفت دوباره میام (دوست بودیم دیگه) ولی گفت اگه ایندفه هم رد کنن دیگه بیخیالت میشم ...منم انقد بچه و بی مغز بودم این حرفو شنیدم و بازم زنش شدم من باید بیخیالش میشدم 

.‌...و اینکه اصلا خیال نکن همه پسرا خوبن اتفاقا همه پسرا بدرد نخورن اگه توشون خوب پیدا‌کردی سفت بچسبش

هیچ پسری ب خوبی این پیدا نمیکنی ..فک نکن اینو رد کنی بقیه بهترن انقد لاشی هست ک این پسرا گلچینن

اوایل دوستی مون تقریبا دو سال پیش بهم گفت من تو رو به عنوان دوست دخترم نمی‌دونم 

من پسرم اگه یه روز خواستم کاری کنم تو نزار

منظورش س..بود

یعنی چی؟😐

خب بعد اون ازت درخواست رابطه کرد تو این مدت؟

نه تا حالا چنین درخواستی نداشته

یه بار گفت فکر نکن دلم نمی‌خواد خیلی خودمو کنترل میکنم تو این دو سال و خورده ای ولی دلم میخواد همه چیز به موقع اتفاق بیوفته

هیچ پسری ب خوبی این پیدا نمیکنی ..فک نکن اینو رد کنی بقیه بهترن انقد لاشی هست ک این پسرا گلچینن

مثلا چیش خوبه؟

باور کن دوست پسرای دوستانم همین جورن همه شون خوبن

تو دوران دوستی نمیشه شناخت شون

نه تا حالا چنین درخواستی نداشتهیه بار گفت فکر نکن دلم نمی‌خواد خیلی خودمو کنترل میکنم تو این دو سال ...

خب همینش ثابت میکنه پسر خوبیه..من قبل ازدواج ب همسرم تا زمان قبل عقد اصلا درباره رابطه باهام حرف نزد این پسرا اون دخترو برا ازدواج میخان بنظرم اذیتش نکن و از دستش نده