2777
2789
عنوان

همش بددهنی و دعوا تو جمع

111 بازدید | 18 پست

دوستان عزیز

هدف از این سایت چیه؟؟؟

قراره باهم بجنگیم

شما بیایبد بگید

چرا رفتارامون انقدر تنده

و قراره یه جوری برخورد کنیم انگارب جای مارو گرفتن

چرا مهربونی رفته؟؟؟

همه بگید

بیاین خودمونو خالی کنیم

دقیقا مخصوصا اینجا انگار همه با هم دشمنن به کسی که بیشترین دل و بشکنه قراره جایزه داده بشه میدونید حرفاتون ممکنه چند روز حال یه نفرو خراب کنه

صد موی سفید پس داده ام بس نیست؟                              کی خسته میشوی فلک از امتحان من؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا عقده این دوسدارن فقط مورد تایید باشن تاپیک میزنن نظر سنجی میکنن مخالف ک باشی توهین میکنن 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
همه جا خواهرمیخوام بدونم واقعا چرا؟؟؟؟

خواهر نیسم

فشار زندگی روحی و روانی زیاده

ولی کلی ادمای خوبی نیسیم دیگه تو همه جا ارث پدرمونو از بقیه میخوایم و ...

ی جورایی مهربونی یادمون رفته اصلا کوچیکترینش اینه ی ماشین وایسه ی مسافر بزنه قبلا یارو وایمیساد هیچی نمیگفت الان سریع بوق و فحش

یا تو خیابون تنت ب یکی میخورد عذر خواهی میکردی میخندیدید میرفتید الان میگ کوری و فلانی یا ب ی ادم کم توان کمک نمیکنن

چی بگم بد شدیم بَد

دقیقا مخصوصا اینجا انگار همه با هم دشمنن به کسی که بیشترین دل و بشکنه قراره جایزه داده بشه میدونید ح ...

منم همینو میگم شما
با یه حرف دل یکی رو میشکونید
اقا یکی میخواد دردول کنه
یکی میخواد کسب درامد کنخ
چرا انقدر خشن
توهین امیز

خواهر نیسمفشار زندگی روحی و روانی زیادهولی کلی ادمای خوبی نیسیم دیگه تو همه جا ارث پدرمونو از بقیه م ...

ببخشید دقت به اسمتون نکردم
واقعاا ادمای بدی شدیم
دل میشکونیم به راحتی فحش می‌دیم
اخه با خودمونم فک نمیکنیم ممکنه دلش بشکنه.بابا ما انسانیم همه
برابریم

ببخشید دقت به اسمتون نکردمواقعاا ادمای بدی شدیمدل میشکونیم به راحتی فحش می‌دیماخه با خودمونم فک نمیک ...

چی بگم تمدن و فرهنگ دیگ نداریم و کم شده و شدید بی رحم حالا خوبه گوشت گرونه بیشتریا نمیخورن یکم از اون خشونته کم میشه وگرنه ارزون بود گوشت میخوردن همه باور کن همه رو جر میدادن

چی بگم تمدن و فرهنگ دیگ نداریم و کم شده و شدید بی رحم حالا خوبه گوشت گرونه بیشتریا نمیخورن یکم از او ...

ولی قبول دارین همه
خودمون باید بخوایم درست باشیم
هوای همو داشتع باشیم
متاسفانه
وقتی دو فرقه شده مملکت همین میشه

ولی قبول دارین همهخودمون باید بخوایم درست باشیمهوای همو داشتع باشیممتاسفانهوقتی دو فرقه شده مملکت هم ...

دو فرقه هم باشه بلخره ی فرقه باید خوب باشن دیگه؟

اوم ی فرقه هم ادا و اصول دارن همه ی جوریم تو اینستا میبینیم اقا ب کارتن خواب کمک میکنن میگی من بیرون ببینم میکنم بیرون میبینی راحت زد میشی

ولی قبول دارین همهخودمون باید بخوایم درست باشیمهوای همو داشتع باشیممتاسفانهوقتی دو فرقه شده مملکت هم ...

ایشالا ک رحم کنیم به هم به خودمون به طبیعت به همه چی چون اخرش هممون میریم ی جا چ دیر چ زود