2777
2789

خودم بارها موقعیت هام رو بخاطر زن بودنم از دست دادم مثلاً: همزمان با همکار مردم کار میکردم، اما حقوقش ۳۰٪ بیشتر بود!  ایده هام رو میگفتم، اما دقیقاً همون حرفا رو وقتی مردی گفت، تحسین شد!  بعضیا فکر میکنن شوخی با ظاهر یا وضعیت تأهلمون، بخشی از محیط کاره! 😒 هقته پیش توی جلسه مهمی پیشنهادِکاربردی دادم. رئیسم مستقیم گفت: خانم، این مسائل فنی رو به مردها بسپارید... اون لحظه دلم میخواست زمین دهن باز کنه منو ببلعه!

کجا هستی که حقوق خانمها تو یک شغل یکسان کمتره؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیر ن

ولی تازگیا چندشم میشه ت محیط مردونه کار میکنم.

اونم از وقتی فهمیدم همکار مرد مجردم رفته با ی زن متاهل س.ک.س کرده.

همش فک میکنم لابد ت خونه ب یاد من خودارضایی میکنه!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

شرایط ارتقا و پست گرفتن را دارم اما بخاطر اینکه میترسن برم مرخصی زایمان پست رو بهم ندادن 

بعد شعار جوانی جمعیت میدن

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
کجا هستی که حقوق خانمها تو یک شغل یکسان کمتره؟

همه جا اینجوریه. جدای از دستمزد اصلی کار، مردها بندهای اضافی میگیرن. حق تاهل، تکفل... همونا خودش کلی میبره رو مبلغ نهایی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.