2777
2789

من یه خانم 29ساله ام که 15سال ازدواج کردم ودوتا دختر 9و11ساله دارم که 15سالم بود امدم تو خانواده شوهرم اون زمان مادرم هیچ مهر ومحبتی به من نداشت وهیچی برام تهیه نمیکرد حتی یه نوار بهداشتی ساده واسه دخترش چون من تنها دخترم 

منم مجبور شدم فقط هرچی زودتر شوهر کنم از وقتی که شوهرم کردم به شوهرم وابسته شدم طوری که حتی تحمل یه لحظه دوریش نداشتم و هر کاری به خاطرش کردم وقتی امدن خواستگاری مادرم شوهرم به دروغ گفت جوشکاره در صورتی که همش دروغ بود فقط با وام گرفتن زیاد یه طبقه 50متری ساخته بود 

دوران بد بختی وبی پولی های من از وقتی شروع شد که وام ازدواجمونم خانواده اش بردن جای طلا گفتن پول قرض کردیم طلا گرفتیم 

وبعدش دیگه به نون شب محتاج شدیم تا اینکه یه روز اینقدر بی پولی روم فشار اورده بود با دوتا بچه کوچیک رفتم سرکار وطی این مدت چون کار خانه داشتم وبچه شیر به شیره داشتم خیلی شکسته شدم طوری که قبلا به خوشگل بودم بهد از گذشت 14سال هنوزم بیکار خونه اس ولی با اینکه همچی زندگی بامن وهمیشه هواش دارم موقع ماشین خریدن خودم بهش پول دادم ماشین بگیره وخرج خونه 10سال با منه ولی من پول برام مطرح نیست 

مشکلم اینه من زحمت میکشم ولی 14روز کرونا گرفت من ازش نگهداری کردم تو بیمارستان اونم شب وروز طوری که خانوادش  حتی مادرش میترسید دورش بیاد .بماند چقدر راز ونیاز کردم براش که خوب بشه اوردمش خونه یک ماه هم توی خونه نگهداریش کردم وتولداش وروز مرد همیشه کادو گرفتم ولی در عوض زمانیکه من مریضم براش مهم نیست واصلا هیچوقت بفکر سوپرایز کردن من نیست .

پدر بزرگم که چند روزه دیگه چهلمش هست  من هم همش اسنپ گرفتم رفتم سر خاک ومزار در صورتی که پول ماشینی که گرفته رو خودم دادم  دیروز بهش گفتم سالگرد پدرمه  من تا سرخاک ببر یه داد وبیدادی راه انداخت که نمیبرم  بعد یه عالمه فوش وکتک تروخدا خواهرانه بگین چیکار کنم الان پنج صبحه دارم با چشمای اشکی براتون  این مینویسم 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
طلاق بگیرم
9
81%
بمونم
2
18%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مردا اینطورین هرچقدر محبت کنی فک میکنن چین خیرسرشون

منم مث توعم خیلی قربون صدقش میرم و میدونم کار درستی نیس اما دست خودمم نیس🤦🏻‍♀️

چن بار دگ امتحانش کن اگ دیدی واقعا دگ پررو شده ی تصمیم عاقلانه بگیر

طلاق انتخاب اخرت باشه چون سن دخترتم سن حساسیه.. 

۲۹ سال و اینهمه اشفتگی 

رو پای خودت وایسادی شکر خدا مستقلی درامد داره جدا شو لطفا لطفا لطفا 

این نر به درد زندگی نمیخوره دخترا بزرگ میشن میرن تو ۶۰ سالگی نمیتونی یه زندگی جدید بسازی ول کن بروووووووو 

مگه نمیگی داری ۱۰ ساله کار میکنی؟ ماشین رو به نام خودت خریدی یا اون؟

هر چی میخری از این به بعد به نام خودت بخر. حتی طلا میخری فاکتورش به نام خودت باشه

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

من خودم وخانوادگی اهل طلاق نیستیم

منم توشرایط سخت موندم وبادروغ اومدن وگرفتن 

یه پنج سال سختی کشیدم 

ولی درستش کردم بیکار نموندم

محبت بیجام نکردم

رفتیم یه شهردیگه شدم خودم وخودش 

الان شرایط برعکس شده

چرا انقدر بهش میرسی؟

کرونا گرفت زنگ میزدی به مادرش که داری میری سر کار ، بچه ها هم ممکنه ازش بگیرن.بیا پسرت رو جمع کن ببر خونه ی خودت ازش پرستاری کن

انقدر لی لی به لالاش نذار ، فکر کنه چه گلی به سرت زده.یه خورده زنانگی داشته باش.پول هم دیگه یک ریال دستش نده. بگو حالا که حاصر نیستی من رو سوار ماشینی که با پول خودم خریدم کنی ببری مزار پدرم ، دیگه یک ریال هم بهت نمیدم

قبل از اینکه به طلاق فکر کنی یه مقدار بهش سخت بگیر ان شاءالله به عقل بیاد 

با خانواده ش هم صحبت کن و اخطار بده اگه پسرشون خودش رو جمع نکنه طلاق میگیری یا مهریه رو میذاری اجرا

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

من خیلی مراعاتش کردم نزاشتم پیش خانوادش یا برادراش سر شکسته بشه همیشه هواش داشتم چند بارم بهش گفتم ببین اینجوری درست نیست 

من دیگه خسته شدم نگاه کن روحیم مثل یه ادم مرده شده 

عین خیالش نیست 

خوب خدا رو شکر داری اگاه مبشی

زندگی یک مبارزه و چالشه

و زنها موجودات قدرتمندی هستند.خودتو قوی کن هر طور شده با کتاب با مشاوره با سرچ در اینترنت.باید راههای مبارزه رو یاد بگیری تو زن خوش قلبی هستی ولی باید یاد بگیری که خوش قلبیت باعث پررویی دیگران نشه .باید هویتتو مستقل از همسرت بدونی در عین حالی که با همسرت زندگی میکنی.

سواد رابطتو زیاد کن و هر چقدر میتونی اطلاعات جمع کن و اگاهیتو بالا ببر.نرم نرم و با سیاست زنانه خودتو قوی کن و از زندگیت لذت ببر.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است