2777
2789

فردا میخوام با همسرم برم آزمایش بده گیج شدم

یکی میگه مام یکی میگه ابن سینا یکی میگه رویان 

تروخدا نظر بدید تا صبح وقت دارم میخوام تصمیم بگیرم ممنونم 🌹🌹🌹🌹

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌

ابن سینا من یه بار گذرم افتاد بینهاااااااایت شلوغ بووووود. تنها اطلاعاتی که دارم همینه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن سینا من یه بار گذرم افتاد بینهاااااااایت شلوغ بووووود. تنها اطلاعاتی که دارم همینه.

ممنون که نظر دادی عزیزم خدا خیرت بده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
من مام رفتم هزینه هاش بالاست پیش دکتر لاهوتی البته من به ای وی اف نرسید شکر خدا با همون عکس رنگی بار ...

هزینه هاشو بیمه میده اگه مرکز خوبیه و ارزش داره میرم 

من مام رفتم هزینه هاش بالاست پیش دکتر لاهوتی البته من به ای وی اف نرسید شکر خدا با همون عکس رنگی بار ...

دعا کن برای منم معجزه بشه سه ساله چشم انتظارم

سلام عزیزم من رویان رفتم هیچی مشکلی هم نداریم ۴ بار ivf مردم ولی نشد،دلیلشم کسی نمیدونه،

همه مراکز کارشون یکیه تقریبا هرکی هرجا جواب میگیره میگه اونجا خوبه،رویان خانمی بود که از مام اومده بود میگف سه بار ivf کرده منفی شده

برو مام ،رویان یکم دولتی تره

سلام عزیزم من رویان رفتم هیچی مشکلی هم نداریم ۴ بار ivf مردم ولی نشد،دلیلشم کسی نمیدونه،همه مراکز کا ...

😔😔😔پس یعنی آدم بره هم ممکنه نتیجه نگیره 

هزینه هاش بستگی داره به کاری که انجام میدی و مشکلی که داریولی وقتی تنها راهت این باشه انجام میدیمن د ...

ممنون که وقت گزاشتی برام و تو تاپیکم شرکت کردی خدا خیرت بده و کوچولوتو برات حفظ کنه 😘😘😘

چشم میرم

ممنون که وقت گزاشتی برام و تو تاپیکم شرکت کردی خدا خیرت بده و کوچولوتو برات حفظ کنه 😘😘😘چشم میرم

خواهرش شوهرمنم رفت مام نتیجه گرفت .میگفت اونجا99% درصد نتیجه میگیرن اگه پول ،داری برو مام

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خواهرش شوهرمنم رفت مام نتیجه گرفت .میگفت اونجا99% درصد نتیجه میگیرن اگه پول ،داری برو مام

شوهرم اومد بره آزمایش بده یهو گفت بریم دکتر گیاهی فعلا داره داروهای اونو میخوره تاببینم چی میشه 

برام دعا کن 

فعلا که پول ندارم ولی یکم دستم باز تر بشه میرم مام حتما