2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم دارم دق میکنم

405 بازدید | 50 پست

یه گربه تو حیاطمون دو تا بچه آورد. بچه هاشو تا ۷ ماهگی بزرگ کردیم بعد بردیمشون تو یه کوچه دیگه دور از خونمون رها کردیم. من راضی نبودم رها بشن اما چون خرجشون زیاد بود از پسش برنیومدیم. و چون ماده بودن دوباره اینجا بچه میاوردن و تعدادشون زیاد میشد.میخواستم واگذار کنم ولی ترسیدم دست آدم بد بیوفتن. الان چند روزه که نیستن و از دلتنگی و عذاب وجدان حالم بده. میگم یعنی حالشون خوبه؟ میتونن غذا پیدا کنن؟ خیلی واسشون دعا خوندم و صدقه دادم. حالم خیلی بده هر شب گریه میکنم.

خوبن مهربون

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیت اونا همینه پیدا میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

باسلام.

خوبه که این قدر حساسید، اصولا ما مردا این طور نیستم و نمی توانیم این احساس شما رو کامل درک کنیم،

ولی دلتون صاف باشه،

بسپرید به خدا ان شا الله که حل میشه.

با تشکر.

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

خب هر چی از غذاتون میموند بهش میدادین و اینکه گربه جاهای دیگه هم میرن برای غذا. الان یه گربه هست میاد تو حیاطمون من باقی مانده غذا میریزم میاد میخوره بعد می‌ره. اگه کسی نبرده باشه اینا رو دوباره میان برای غذا. 

آره میتونن نگران نباش 

قطعا دست یکی دیگه ان که داره بهشون رسیدگی میکنه مثل شوهر من که گوشه خیابون یه عروس هلندی فراری 😂پیدا کرد سه ماهه آوردش خونه دارم بهش رسیدگی میکنم 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

منم یه گربه بزرگ کردم ولی شوهرم نمیزاره بیارم خونه فقط توحیاط بود ویادگرفت بره بیرون وهربارچندروزگم میشد ومن عذاب وجدان می‌گرفتم ولی الان آنقدر به زندگی بیرون عادت کرده که فقط بعضی وقتا میاد وبهم سرمیزنه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

اينهمه نگه داشتن لازم نبوده

اونا ويژگي ذاتيشىون هست و ميتونن هودسون رو مدريت كنن.

ماهم گريه زايمان كرد

من زنگ زدم دامپزشك

گفت أصلا بهشون دست نزن فقط دستور غذايي

بعد يكماه مادر با طوله هاش رفتن كوچه.

من فقط دم در غذا ميزاشتم

ديگه بررگتر شدن و نزاشتم.

💕

ممنون از کامنتتون. انشاالله

تشکر از شما.

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

خب هر چی از غذاتون میموند بهش میدادین و اینکه گربه جاهای دیگه هم میرن برای غذا. الان یه گربه هست میا ...

غذاهای خیلی خوب میدادیم بهشون. ولی روزی چندین وعده از ما میخواستن و دیگه در توانمون نبود ....