یه گربه تو حیاطمون دو تا بچه آورد. بچه هاشو تا ۷ ماهگی بزرگ کردیم بعد بردیمشون تو یه کوچه دیگه دور از خونمون رها کردیم. من راضی نبودم رها بشن اما چون خرجشون زیاد بود از پسش برنیومدیم. و چون ماده بودن دوباره اینجا بچه میاوردن و تعدادشون زیاد میشد.میخواستم واگذار کنم ولی ترسیدم دست آدم بد بیوفتن. الان چند روزه که نیستن و از دلتنگی و عذاب وجدان حالم بده. میگم یعنی حالشون خوبه؟ میتونن غذا پیدا کنن؟ خیلی واسشون دعا خوندم و صدقه دادم. حالم خیلی بده هر شب گریه میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خوبه که این قدر حساسید، اصولا ما مردا این طور نیستم و نمی توانیم این احساس شما رو کامل درک کنیم،
ولی دلتون صاف باشه،
بسپرید به خدا ان شا الله که حل میشه.
با تشکر.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
خب هر چی از غذاتون میموند بهش میدادین و اینکه گربه جاهای دیگه هم میرن برای غذا. الان یه گربه هست میاد تو حیاطمون من باقی مانده غذا میریزم میاد میخوره بعد میره. اگه کسی نبرده باشه اینا رو دوباره میان برای غذا.
منم یه گربه بزرگ کردم ولی شوهرم نمیزاره بیارم خونه فقط توحیاط بود ویادگرفت بره بیرون وهربارچندروزگم میشد ومن عذاب وجدان میگرفتم ولی الان آنقدر به زندگی بیرون عادت کرده که فقط بعضی وقتا میاد وبهم سرمیزنه
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.