2777
2789
عنوان

غبطه نمی‌خورید به بعضیا

335 بازدید | 46 پست

من یکی از دخترای فامیلمون که هم سن منه پول تو جیبیش 10 میلیون از باباش 7 میلیون از مامانشه ( نپرسید کارشون چیه ، خیلییییی زحمت میکشن واقعا زندگی ندارند البته خدا رو شکر ان شا الله بیشتر بشه سفرهای خوبی میرن منظورم اینه که خیلی وقت صرف کارشون میکنند  ) 

بعد من حقوقم ۷ میلیونه اونم جدیدا گیرم میاد چون امسال فرهنگیان قبول شدم . 

خیلی حس خوبیه که دستم تو جیب خودمه اما واقعا حسرت بعضی چیزا به دلم مونده ، نه برای خودم بیشتر برای پدر مادرم دلم میخواد کلی چیز بتونم براشون مهیا کنم اما حقوقم کفاف نمیده واقعا . البته بگم که واقعا پدر مادر این دختر زحمت میکشن و ان شا الله صد برابر بشه . من خودمو میگم و چون با ایشون در ارتباطم بیشتر جلو چشمام هست . 

ی پسری هم  بود مامان باباش ۳۰ تومن پول تو جیبی میدادن می‌گفت که من زورم میاد بخوام برای این مقدار برم کار کنم و کلی زحمت بکشم . 

خودم هدف دارم تو زندگیم و مطمینم به حقوق بالایی میرسم اما میترسم که دیر بشه چون دلم میخواد برای پدر مادرم جبران کنم فقط  

اه حالم از زندگیم دیگه داره بهم میخوره خدایا این خسیس بازیا چیه واقعا که اه اه اه یه صاعقه بزن فرق سرمون خلاص کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همیشه اول به فکر خانوادمم🥺🥺 بنظرم این فرهنگ ایرانی بده .‌ هیچوقت نمیتونی اول خودتو اولویت ...

ارع درست میگی واقعا 🤒

کاشکی پدر مادرا آنقدر فداکاری نمیکردن 

بعد اینهمه مدت فهمیدم هیچوقت خوش ب حال هیچ کس نیس

ب یکی پول میده سلامتی نمی‌ده

ب یکی هم پول هم سلامتی میده بچه نمی‌ده 

ب یکی هر سه تار و میده آرامش و خوشی نمی‌ده

به یکی سلامتی میده پول نمی‌ده 

ولی درکل عدالتش خیلی قشنگه

ب هرکسی در حد تحملش و شرایطش داده و ب اندازه داده

💝

منم اتفاق مثل تو دغدغه ام اینه زودتر شاغل بشم واسه مامانم خرج کنم

حقیقتا دیگه مقایسه نمیکنم 

چون فایده ای نداره فقط انرژیم برای تلاش گرفته میشه 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

عزیزم اولا تو دختر با عرضه ای هستی می‌دونی سالانه چند نفر خودشون و به در و دیوار میزنن که فرهنگیان قبول شن و نمیشه ؟ تازه اکثرا از خانواده های خوب و سطح بالای جامعه ام هستن دختر خاله من پدرش بازاریه و تو کار فرشه ماهانه چندین میلیون پول تو جیبیشه چند سال پشت کنکور موننده فرهنگیان قبول شه دستش بره تو جیبش پدر مادر. شما قطعا بهتون افتخار میکنن همین که باعث افتخارشونی خدا خیر و برکت و به زندگیت سرازیر می‌کنه 

برای خودت زندگی کن کنارش هوای پدر و مادرتم داشته باشه مطمئن باش اونا هم حسرت یکسری هارو میخورن ته ته ...

دقیقا به خاطر اینکه اونا حسرت میخورن ناراحتم 👌🏻

خودم همیشه اکه چیزی بقیه داشته باشم که منم واقعا دلم بخواد میگم  تلاشمو میکنم  بهش برسم خدا بخواد