2777
2789
عنوان

باید برای تسلیت گفتن بریم

281 بازدید | 30 پست

پدرم فوت شده خیلی وقته

مادرم ازدواج کرد

با خانواده ی پدریم خیلی رابطمون سرد شد(بیشتر از طرف اونا)

ما بچه ها از ازدواج مادرمون خونه پدریمون رو عوض کردیم و دیگه ادرسش رو به عممون ندادیم(چون سالی یکبار عید ها فقط میومد خونمون)اونام پیگیر نشدن برای گرفتن ادرس

چند سال پیش که کرونا بود دختر عمم ازدواج کرد برداشت به من پیام داد که میاید عروسیم؟

خواهر بزرگمم گوشی و گرفت گفت مگه ما مادر نداریم که به ما میگید؟بعدشم گفت چرا خود عمه اصن دعوت نمیکنه؟چرا کارت نفرستادید و ....

بعدش دختر عمم گفت چون کروناست پیام دادم و گفت اومدنتون برام مهم نیست

البته اینم بگم از قبل یکم بینمون تنش بود و اینکه خواستگاری و بله برون همه رو دعوت کرده بودن به جز ما

خلاصه عروسیش نرفتیم عروسی پسرش هم اصن دعوت نکردن

الان ۳ روز هست که عموم فوت شده و مارو مراسم دعوت نکردن

نمیدونم برای گفتن تسلیت بریم خونه ی عمم یا نه؟(فقط خودمون بچه ها منظورمه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید در حد یه اخلاص خوندن بیاید 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

عمو چه ربطی ب عمه داره؟! ب تی تسلیت برید 

در ضمن مادرت ازدواج کرده چرا باید ب مادرت کارن بدن شما ک دختر دایی بودید دعوت کردن 

ب نظرم خودتون دوری میکنید 

بعدم مجلس شادی با عزا فرق داره 

ب خاطر روح پدرتون برید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واسه فوت عمو خب بله تشریف ببرین دیگه

اون جریان عمه تون که جداست

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
مگه واسه مراسم فوت کسی رو دعوت میکنن؟؟؟؟مراسم شادی ک نیستخواهر گرامی از نظر بنده حقیر وظیفه هست ک به ...

اشتباه گفتم

میخواستم بگم خبرمون نکردن

بعد مراسما تازه بهمون گفتن

اول اینکه شما بچه ها نباید بخاطر مادرتون رفت و آمد رو قطع میکردین‌ . به هرحال اونا عمه و عمو بودن؛ اگر باهاتون خوب بودن و محبت داشتن، شما باید خودتون توی این سالها میرفتین خونشون.

و اینکه مگه مراسم ختم هم دعوتی هست؟ هرکس اطلاع پیدا کنه واسه تسلیت میره .