2777
2789

سلام

من معمولا خوابهام ب حقیقت میپیونده

مثلا خوابی رو سه سال پیش دیدم حالا دو سه ماه پیش ب وقوع پیوست

امثالش زیادن ک داشتم

حالا دوران مجردی خوابی دیده بودم که وقتی فلان اتفاق میفته، بعد چند وقت همسرم رو (دور از جونش دور از جونش، تنش سلامت) از دست میدم و انگار دنیااااا رو سرم خراب شده

الان اون اتفاق حس میکنم تقریبا افتاده

و حالا شوهرم باید بره جایی

تو خوابم هم رفته بود جایی ک اون اتفاق براش افتاد

برا رفتنش ب اون مکان هم نمی تونم مانعش باشم و حالا میترسم این رفتن، همون رفتنی باشه که تو خواب دیده بود

چطور میشه این چیز رو دور کرد؟

صدقه گفتم قبل رفتنش بدم

دیگه چ پیشنهادی دارین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوسفند بکشید

صدقه مرگ بد رو دور میکنه

دعای پدر و مادر

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

براش گوسفند عقیقه کن. عقیقه بلاهای معلق رو دور میکنه

معلق چیع؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

باهاش برو اکه نگرانی نذر هم بکن 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بهش ایت الکرسی وچهارقل فوت کن .ی ایت الکرسی وچهارقل اگه نداری بنویس بذار توماشینش یاهرجا توساکش .

صدقه من همیشه میدم ب خیریه مهرآفرین ازطریق آپ هم میدمم

برای اموات هم خیرات بده مثلا ی خانواده ک فقیرن ی ناهار ببر 

ایت الکرسی وچهارقلم هرچی میتونی بخون ومثبت فکرکن