2777
2789
عنوان

اسم عسل قشنگه یا دلسا توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 36 پست

دلسا جالب نیست حداقل بذار غزل که بر وزن عسل باشه. ولی واقعا بنظر من عوض نکن یواش یواش عادت می‌کنه تو مدرسه هم همه ی اسما رو میشه مسخره کرد بالاخره هر اسمی میتونه شبیه یه کلمه ی مسخره باشه به جاش بهش یاد بده که وقتی مسخره کردن واکنش نشون نده که نقطه ضعف دست کسی نیفته 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
بابا مگ اسم خودش چشه عسل ک بخوای عوض کنی من شاگردم تو کلاس اسمش عسله ۸ سالشه هم هیچکس هم نمیگه بهش چ ...

دقیقا به نظر من شما صورت مسئله رو دارید پاک میکنید به دخترتون عزت نفس بدید بگید اسمش خیلی قشنگه کسی هم چیزی گفت یاخودتون باهاش برخورد کنید یا یادش بدین با اعتمادبه‌نفس بخنده به حرفشون وبگه عاشق اسمم هستم وازلین حرفها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخاطر قدیمی وجدید بودنش بخاطر اینکه هی بهش میگن عسل کره مربا عسل بخوریم اینم گریه میکنه

گریه نداره بهش بگو چون خیلی شیرین و خوردنی هستی و دوستت داشتیم اسمتو گذاشتیم عسل. 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
دقیقا به نظر من شما صورت مسئله رو دارید پاک میکنید به دخترتون عزت نفس بدید بگید اسمش خیلی قشنگه کسی ...

دیگه بیشتر از ابوالفضل فکر نکنم اسمی مسخره بشه

دوستم مادر که شد تو جشن اسم بچش اعلام کرد

اگر فقط یک نفر اسم این بچه کم بکنه من میدونم و اون

همون اول حساب کار دست فامیلشون اومد

برادر خودم ابوالفضله مرد بزرگیه برای خودش تا این سنش

پدر و مادرم اجازه ندادن یک نفر اسمش کم کنه

عمه ی همسرم پسرش ابوالفضله 

یک بار یک نفر که آدم بزرگ فامیلشون بود به اسم بچش متلک انداخت آنچنان جوابشُ داد که بچه دانشجو شده ولی کسی اسمش کم نمیکنه

اینا همش به پدر و مادر ربط داره چجوری بچشون بار بیارن

تازه عسل که اسم شیکی هم هست و اتفاقا زمینه ی پز دادن باهاش بیشتره تا مسخره کردن

دیگه بیشتر از ابوالفضل فکر نکنم اسمی مسخره بشهدوستم مادر که شد تو جشن اسم بچش اعلام کرداگر فقط یک نف ...

دقیقاااا من اینطور فهمیدم که خورده استارتر هم دلش با این اسم نیست یا خودشم تأثیرگرفته من باشم اصلا فکر عوض کردنشو نمیکنم به دخترم یاد میدم برخورد با اینجور بچه هارو یاخودم برخورد میکنم باهاشون چون واقعا اسم شیک و نازیه