2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی نهخیللللی شانس میاد پایین

کلا که شانس آی وی اف بالای ۳۵ سال پایینه.

اگر احتمالش خیلی کم یا صفر میشه با سن ۴۶ چرا دکتر میگه انجام بده با این هزینه های بالا 

کلا که شانس آی وی اف بالای ۳۵ سال پایینه.اگر احتمالش خیلی کم یا صفر میشه با سن ۴۶ چرا دکتر میگه انجا ...

چون شانسیه خب

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

بستگی به ذخیره تخمدانتون داره و هر چی سن بالاتر بره ذخیره کمتر میشه شانس ای وی اف هم کمتر ولی به معن ...

برای خودم نیست. زنداداشم سنش بالاست البته با برادرم همسن هستن. 

بله عزیزم من ۴۹ ساله دیدم جواب گرفتهانشاالله شماهم جواب بگیریدفقط اینم بگم اون خانم با تخمک اهدایی ب ...

آها... من برای داداشم و زنداداشم میپرسم.

ولی فکر نکنم زنداداشم بت تخمک اهدایی یا حتی رحم اجاره ای موافقت کنه

اگه شوهرش صفر باشه و ۵۰ ساله و سیگاری چی

صفر ینی آزواسپرم؟ 

اونایی که تو آزمایش اسپرم تعداد خیللللی پایینی دارن، از آقا رو با بیهوشی اسپرم میگیرن. اما صفر واقعی باشه که باید اسپرم اهدایی بگیرن. دیگه باقی شرایط بستگی ب خانوم داره

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

کلا که شانس آی وی اف بالای ۳۵ سال پایینه.اگر احتمالش خیلی کم یا صفر میشه با سن ۴۶ چرا دکتر میگه انجا ...

احتمالا اصرار خودشون بوده. باید برن توی سیکل تا ببینن چند تا تخمک آزاد میشه و چند تا جنین از توش در میاد

حتما دکترشون موقع انتقال بهشون میگه، اما برای بالا رفتن شانس لانه گزینی، پی آر پی رحم و خراش آندومتر خیلی جوابه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸