2777
2789
عنوان

آیا ازدواج با همچین کسی درسته

126 بازدید | 15 پست

من خواهرم با شخصی درمرحله آشنایی این آقا هرروز شرایط جدیدی میگذاره مث رعایت حجاب نبودن ناخن و.........

حتی چادر خواهرم موافق چادر نیس ولی با بقیه اش میگه کنار میام این آقا پسر میگه باید ب پدر مادرم احترام بذاری درآینده با جاری ها گرم نگیری و حتی اونا چیزی گفتن تو جواب ندی ولی در عوض بسیار دست و دلباز هستن و ایشون درحال گرفتن دکترا هستن ولی خواهرم دیپلم یکی از شرط هاش اینه ک باید ب دانشگاه فرهنگیان دربیاید و بسیار دمدی مزاج ازدواج با همچین آدمی ب صلاح خواهرم

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

من نه یعنی چی که باید از فرهنگیان دربیای 

شروط میذاره نیومده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ما نمی تونیم قضاوت کنیم بهتره با یه مشاور مشورت کنن که شرایط هر دو نفر رو بسنجه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ی مرد با موقعیت خیلی بالاتر میاد سمت دختری نباید فکر کنه عجب چیزی گیرم اومده بیشتر باید شک کنه ک مرده شاید خودشیفتس و مشکل شخصیتی داره ک میخواد زور بگه و ی توسری خور میخواد ک ۹۰ درصد مواقعم همینه حالا ده درصد واقعا شانس و عشق و ایناس

نه چقدر دهن بین و خاله زنکه از الان 

بچه ننه هم که هست پدر مادرش یادش دادن که با جاری گرم نگیر از الان داره براش خط و نشون میکشه فردا تو زندگی هر کدوم از گفته هاش رو انجام نده میگه من که قبل ازدواج بهت گفته بودم 

دکتراش بخوره تو سرش 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

این آدم اگه از نظر اخلاقی و شخصیتی مشکل نداشت میرفت دنبال یه نفر که از نظر سن و تحصیلات به خودش نزدیکتر باشه. قصد توهین به خواهرت رو ندارما قطعا خیلیم خوب و معصومه ولی هدف این شخص از این انتخاب زور گفتن و آزار دادن و نمایش قدرت کنترل اونم به صورت بیمارگونس. خرج کردنش هم در همین راستاس و به وقتش به عنوان شکنجه یا تحقیر هم ازش استفاده میکنه.

البته اینا برحسب دو خط توصیف خودته و ممکنه برداشت من اشتباه باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وقتی ی مرد با موقعیت خیلی بالاتر میاد سمت دختری نباید فکر کنه عجب چیزی گیرم اومده بیشتر باید شک کنه ...

ایشون گفته زیر دست و بالم زیاد خودم میخام زن آیندم تربیت کنم 

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

میشه ی توضیح بدین

آدمای خشکه مذهبی که حجاب و دین رو فقط تو چادر میبینن یه سری موجود سادیسمی با افکار روان پریشانه هستن که شما فقط درصد خفیفیش رو تو اصرارشون برای چادر سر کردن میبینین

وارد اون زندگی بشین تازه میفهمین چه خبره

تهش میشین یه افسرده و پر از کینه که هر روز اونا رو لعن میکنه و برای خودشم آرزوی مرگ میکنه که فقط خلاص شه