2777
2789
عنوان

چجوری کینه هاتونو دور میریزین

127 بازدید | 26 پست

چطوری میتونین کسی ک در حقتون بدی کرده ببخشین؟ همیشه ب اونایی که این توانایی رو دارن حسودیم میشه‌

من کارای بدی که در حقم شده رو نمیتونم فراموش کنم و انقدر روزمره درگیر فکرکردن به اون رفتارا هستم که بقیه خاطره هام یادم میره! 

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم می‌بخشم 

ولی ته دلم هنوز ناراحتم و میگم خدا جبران کن خدا جبران کن 

خدا جبران کن 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

فراموشکارم

خداروشکررر

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

همرو به مرور زمان باهاش کنار میام شاید زمان ببره اما اوکی میشم،

اما چند ماه پیش یه اتفاقی پیش اومد که اصلا نمیتونم باعث و بانیشو ببخشم فقط دنبال انتقامم😑💔

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

کینه آراز دادن ب خوده آدم هس ن بقیه   پس خودمو دوس دارم  کپو ب این باورم ک هییییییچ احدی اونقدر ارزش نداره ک بخام  خودمو براش عذاب بدهم        ارامشه خودم برام مهمتراز هر چیه 

اگه مجبور باشی طرفو ماهی چند بار ببینی چی؟ یادت نمیاد حرص بخوری؟

اینکه قراره ببینیش خب خیلییی بده حق داری واقعا

من اونا رو دیگه نمیبینم حتی از اون شهر فرار کردم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا باید ببخشم؟بهترین روزای زندگیمو که دیگه برنمیگرده خراب کردنتازه هر روز نفرینشون هم میکنمامیدوارم ...

من دلم نمیاد نفرین‌کنم خب دوستم ندارم بلایی سرشون بیاد فقط دلم میخاد یه روزی حرفایی که تو دلم مونده رو بهشون بزنم و خلاص

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱