2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر 

احتمالا خودتون شنیده باشید اما اونایی که نمیدونن چیه حتما بخونید چون حیفه این فرصت طلایی رو از دست بدید

🌕در آسمان شب ۶ بهمن هفت سیاره هم راستا میشن؛سطح انرژی خیلی بالا و زمان رویایی برای جذب خواسته هاست.بهترین کار برای جذب انرژی؛ مراقبه و نوشتن خواسته هاست

🌕 ۶ بهمن ۱۴۰۳ روز هم راستایی هفت سیاره و سرآغاز دنیای جدید :

تو این روز نادر انرژی خارق العاده ای وارد زمین میشه،این رویداد هزاران سال پیش توسط تمدن های باستانی پیش بینی شده و گفته شده که در این روز چرخه ای بزرگ به پایان میرسه و جهان وارد عصری طلایی خواهد شد.

تو این تاریخ افراد در سراسر جهان احساس آرامش عمیق و ارتباط عجیبی با کیهان خواهند کرد.خیلی از افراد ممکنه خواب های پیشگویی ببینن یا حس کنن که پاسخ سوالات زندگیشون به اونا الهام میشه‌.

تو این تاریخ یک انرژی بی نظیر کیهانی روی زمین ایجاد میشه

دوستان این پدیده خیلی نادره و تا ۴۵۰سال دیگه اتفاق نمیافته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم راستایی سیارات باعث باز شدن دروازه های انرژی کیهانی میشه‌.این پدیده منجر به بیداری دسته جمعی انسان ها و آغاز دوران جدیدی از تکامل معنوی خواهد شد.مردم شروع به دیدن نشونه های عجیب در آسمان و شنیدن صداهایی از جهان های دیگه میکنن.

بهترین کار برای جذب این انرژی مدیتیشن و مراقبه به قصد جذب خواسته ها و نوشتن اوناست.

تا ساعت ۲۴ فرداشب وقت دارید تا ذهنتون رو با نوشتن یا تصویر سازی با چیزایی که میخواید هم فرکانس کنید.نیایش و دعا هم باعث جذب این انرژی بالا خواهد شد.

خودتون رو آگاهانه وارد بعد جدیدی کنید که تمام مشکلاتتون رو از بین میبره و پاسخ تمام سوالاتتون رو به صورت الهام دریافت خواهید کرد.

خب اون ستاره دقیقا کجای آسمونه قابل مشاهده با چشم هست؟

میخوام برم نگاه کنم😶‍🌫️

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
الان چیکار باید بکنیم؟

امشب تا فرداشب هر تایمی تونستید خواسته هاتون رو روی یک برگه بنویسید و مثلا ننویسید من یک شغل خوب میخوام بنویسید من یک شغل خیلی عالی دارم که کلی حس خوب بهم میده 

و بعد از نوشتن تمام خواسته‌هاتون شکر گذاری کنید

در طول روز سعی کنید یه گوشه ریلکس کنید تمام خودتون رو در اون حالی که دوست دارید تجسم کنید و تصویر سازی های مثبت داشته باشید

امشب تا فرداشب هر تایمی تونستید خواسته هاتون رو روی یک برگه بنویسید و مثلا ننویسید من یک شغل خوب میخ ...

توی یاداشت گوشی بنویسم قبوله

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1