2777
2789

چطور ممکنه کسی که از سوم ابتدایی دوس داشت وکیل بشه حتی بازی هاش و تصوراتش مربوط به این شغل بود .. تو سن راهنمایی کتاب های قانون داییش رو بخونه و از عشق و علاقه زیادش به این شغل بگه و همه منتظر کنکورش باشن که حقوق قبول شه .. حالا هم من فارغ التحصیل حقوقم .. ولی ولی دیگه هیچوقت با عشق و علاقه درس نخوندم منی که این همه عطش این رشته و شغل رو داشتم .. چیشد پس اون همه علاقه وای من حتی آزمون وکالت سال اول قبول نشدم الان دوباره دارم میخونم با حجم زیادی کتاب دور و برم ولی فقط صبح تا شب تو اتاقمم دریغ از ذره ای درس خودن دقیقا کاری ک سال قبل کردم و قبول نشدم .. حالم سنگینه افسرده شدم از کتاب متنفرم از اتاقم متنفرم از خانوادم ک منتظرن اینبار قبول شم و مثل ربات درس بخونم .. واقعا نمیدونم چم شده من به به پوچی رسیدم هیچی خوشحالم نمیکنه دلم یه حسی مثل مردن و فرار میخواد 

خیلیی خسته ام خیلی..  

ینی من این آزمونو امسال قبول میشم با این وضعم ..❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنبلی و نه طلسم شدی

تو فقط انگیزتو از دست دادی

تو یکیو میخوای که پشتت باشه حتی اگه درس نخوندی بازم پشتت باشه

تو فقط یه دلیل و انگیزه میخوای همین.

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

نه تنبلی و نه طلسم شدیتو فقط انگیزتو از دست دادیتو یکیو میخوای که پشتت باشه حتی اگه درس نخوندی بازم ...

دقیقا خیلی نیاز دارم با یکی صحبت کنم و اون منو بفهمه راهنماییم کنه پیشش گریه کنم اونم بم بگه تا همینجاشم دمت گرم خیلی زحمت کشیدی تا اینجاشم عالی بودی فقط یکم سختی رو تحمل کن دیگه آخرشه ولی با خانوادم راحت نیستم‌ خصوصا مامانم اصلا منو نمیفهمه فقط میگه تو که دغدغه ای نداری بشین بخون فقط😭 از اینکه منو بدون دغدغه میدونه بیشتر آزارم میده اصلا منو نمیفهمه

منم همینم با این تفاوت که پشت کنکورم یه زمانی خیلی با علاقه و امید درس میخوندم بعدش نمیدونم یهو چیشد ...

خیلی سخته خیلی اصلا خودمم موندم تو این حال بدم که این همه تنفر از رشته ای که یروزی آرزوت بود چرا دیگه نمیتونم درس بخونم .. 

ولی دلم نمیخواد زحمات و سختی هایی که کشیدم بدون ثمره باشه 😭خدایااااا

دقیقا خیلی نیاز دارم با یکی صحبت کنم و اون منو بفهمه راهنماییم کنه پیشش گریه کنم اونم بم بگه تا همین ...

اگه کسیو از لحاظ عاطفی نداری که این خلا ها رو برات پر کنه پس فعلا خودت انگیزه ی خودت شو تا زمانش برسه و کسی بیاد همه ی خستگیاتو همه ی بارهای سنگین رو از روی دوشت برداره

و تو رو هرجور که هستی همونقدر خسته قبول کنه و کنارت باشه.

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

@melina1368hastam  

سلام. عذرمیخوام تگتون کردم 🙏 من تو همون تاپیکتون که متاسفانه ترکید بودم حستون تو موردی که پرسیدم درست بود امکانش هست نظرتون رو در رابطه با مشکلم بگید؟ بازم عذرمیخوام تگ کردم 🙏 ممنونم 

@melina1368hastam سلام. عذرمیخوام تگتون کردم 🙏 من تو همون تاپیکتون که متاسفانه ترکید بودم حستون ت ...

سلام عزیزم وقتت بخیر 

یه خط نیت بگو 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

نیتم در رابطه با درسمه آیا آزمون وکالت 1404 قبول میشم ؟ تو همین زمینه ای که میخوام شاغل میشم .. ممنو ...

بله عزیزم 

جفتش بله به صورت صد درصد هست 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

خیلی لطف کردی ممنونم ازت 🥺❤️❤️💐✨️

خواهش می کنم 💚