2777
2789
عنوان

دکلره کردن. بدن

690 بازدید | 13 پست

من پوست بدنم خیلی حساسه و موقع دکلره بشدت میسوزهههههه ولی بعد خوب میشه؟ ماهی یک بار اینکارو میکنم، میخواستم بدونم بعدها آسیب نمیزنه به پوستم!؟!

من یه قاشق سرپر پودر دکلره با یک لیوان اکسیدان 9درصدبا هم قاطی میکنم 

...

به  بدنت میزنی؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالخره ماده شیمیاییه اگر هم حساسی نزن عزیزم

من خودم تاول میزدم استفاده مکرر نداشتم اما خوب پوستو آزرده میکنه 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

من هرجا رو دکلره کردم چندصدبرابر رشد کرد فقط موهای سرم ریخت😐😐

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
موهای بدنم کرک مانند،بخاطر همین دکلره میکنم راحتم مشخص نمیشه دیگه، پوست هم روشن تر میشه ولی میترسم ب ...

از کرم موبر استفاده کن 

ماهی یبار زوده دوست من حداقل موقع مراسمات اینکارو بکنید جلوه پوستتونو از بین میبره

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️