2777
2789
عنوان

تجربه لاغری 🍂

138 بازدید | 4 پست

گفتم تجربه م رو باهاتون در میان بزارم شاید کمکی بشه برای کسایی که از وضعیت چاقیشون خسته شدن

با رژیم کالری شماری و ورزش تونستم از شهریور تا الان ۲۰ کیلو کم کنم تازه دوماه ازشم خوب رعایت نکردم اما باز هم کم کردم میخام تا عید اگه بشه ۸ کیلو دیگه کم کنم 

همه چیز میخوردم حتی قند و شیرینی و برنج هرروز اما اشتباه بود چون روند کاهش وزنمو پایین اورد 

الان دارم با حذف کامل شیرین جات و تنقلات رژیممو ادامه میدم 

نان جو یا نان روگن و نان سنگک فقط میخورم روزی ۸ لیوان آب 

۲۰ دقیقه رقص با شدت بالا چند تا فعالیت با دمبل برای جلوگیری از شلی بازو و ۳۰ دقیقه ورزش با چوب سایز خیلی خوب کم کردم 

بگم که اول ۹۰ کیلو بودم یکشنبه که خودمو وزن کردم ۶۹.۲۰۰ بودم رژیم بامداد خمار هم خیلی موثر بود توی ماهش وزنم 

کلا زیاد پایبند نبودم اما رژیمم رو کنار نمیذاشتم سوالی بود در خدمتم

چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش صورت واسه گودی هم تاثیر داره میشه بگین چطور؟

ریز چشم هاتون رو در طول روز ۲۰ بار آرام ماساژ بدید توی اینترنت هم بگردید برای رفع گودی چند تا فعالیت ریز هست انجام بدید بر طرف میشه

چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨