2777
2789

16روزه خونریزی دارم و درد سمت رحم و کمر درد و پادرد جونی برام نمونده همشم انتظار سرویس داره شام نهار میانوعده کوفت زهرمار لباس شستن خونه تمیز کردن پختن همه چی با من با این حالم نه کمک میکنه نه میبره دکتر امشب میخوام بدون پد رو تخت بخوابم که صبح ببینه همه جا خونیه شاید بترسه ببرتم دکتر 🤕😓

چکار کنم به نظرتون ؟ 

اجازه نمیده با هیچکس برم الا خودش پس نگین تنها برو 

الهی شکر ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین راه حلی که گفتی خوبه یه ملافه بنداز زیرت بذار حتی خونی بشه بگه نجسته با هرچی ولی بگو مردم انقدر درد کشیدم و خونریزی دارم بیا بریم دکتر

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

عه یعنی چی خب بهش بگو ک اینطوری هستی و حالت خیلی بده باید حتما بری دکتر این ک نشد😐😐

گفتم صدبار یه بار برد ماما دارو داد بهتر نشدم بهم گفت برو متخصص میگه دیگه نمیبرم 

الهی شکر ❤️

گفتم صدبار یه بار برد ماما دارو داد بهتر نشدم بهم گفت برو متخصص میگه دیگه نمیبرم

چند روز پیش بیمارستان بستری بودم به خاطر عفونت بعد سقط .دقیقا یکی رو برای خونریزی بستری کرده بودن انقدر خون ازش رفته بود که نمیتونست سرپا وایسه

چند روز پیش بیمارستان بستری بودم به خاطر عفونت بعد سقط .دقیقا یکی رو برای خونریزی بستری کرده بودن ان ...

الان منم گیجم حالت تهوع و ضعف دارم اصلا نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم 

الهی شکر ❤️