2777
2789
عنوان

حق باکیه

63 بازدید | 10 پست

چندمدت پیش عمل داشتم هیچ کدوم از خاله هام حالم نپرسیدن. دیروز بچه خالم عمل داشته مادرم۳باز زنگ و پیام داده که احوالپرسی کن. اولش گفتم باشه اما دلم راضی نشد چون اون زمان که من عمل کردم مامانم گفت توقع نداشته باش از کسی. بار اخر زنگ زد بهش گفتم نمیزنم اوناهم توقع نکنن ناراحت شد و گوشی قطع کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست

همین بحث رو من هرسال سر تبریک عید دارم

نمیرم خونه شون چون بچه کوچیک دارم

مامانم میگه زنگ بزن و تبریک بگو

میگم مادر من کدوم یکی بچه شون زنگ زد به تو تبریک گفت بگو به مامان اون بچه بزنگم

میگه نه تو بزرگی کن خودتو عزیز کن و....

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

حق با شماستهمین بحث رو من هرسال سر تبریک عید دارمنمیرم خونه شون چون بچه کوچیک دارممامانم میگه زنگ بز ...

بخدا من هرسال عید زنگ میزنم اما اونا به مادرم زنگ نمیزنن. بعدم واقعا مگه من دختر ۲۰ساله هستم من نزدیک۴۰سالمه هنوز داره دستور میده

از بچگی خیلی طرف خانوادشه یعنی تا بیاد دارم بخاطر خانوادش منو و حتی خواهرام رو اذیت کرده. خواهرم میگ ...

خب پس اهمیت نده.

به یه ورت بگیر

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
بخدا من هرسال عید زنگ میزنم اما اونا به مادرم زنگ نمیزنن. بعدم واقعا مگه من دختر ۲۰ساله هستم من نزدی ...

نزن خواهر من

برای خودمون باید ارزش قائل باشیم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟