2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میگم چرا گوشت کم میخره منظورم بود هر دفعه یک کیلو میخره ولی ازونور پول هارو به فنا میده

سلام .تو همین سایت یه تاپیک هست مدیریت پس انداز خیلی خوبه حتما بخون کمکت میکنن دوستان.درخواست دوستی میدم قبول کن برات بفرستم 

البته امروز تو پربازدید بوده تعطیل شده شب درست میشه

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

والا از نظر من زنی ک فحش بده رو نباید باش زندگی کرد

تحت هر شرایطی مخالف کتکم

اما فحاشی اصلا درست نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
جاییم کبود نشده چون فقط میزنه تو سرم پزشک قانونی فقط کبودی و زخم ثبت می‌کنه و اینکه اگر برم خانوادم ...

نه عزیزم

هر جات آسیب دیده باشه

برو بگو سردرد دارم سرگیجه دارم تا بررسی کنن

خانواده ای که پشتت نیستن بهشون فکر نکن

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

بذار ضرر کنه خبرشدیگه دلسوزی نکن تا کو.نِ خودش پاره بشه زیر مشکلاتازین بهتره که کتک بخوریبذار هروقت ...

من دلم برای پسرم میسوزه مثلا میگم دو قرون پس انداز داشته باشیم ،برای بچش الان سه سالشه هنوز یه کاپشن نخریده میگه لازم ندارع هوا خوبه با سوییشرت اینور اونور میره بچم اونوقت ازینور ضرر پشت ضرر

من میگم چرا گوشت کم میخره منظورم بود هر دفعه یک کیلو میخره ولی ازونور پول هارو به فنا میده

چی بگم خواهر من که اعصابم خورده شوهرمو بدبخت کردن رفیقای ناباب حرومزادش الهی داغ ببین همشون که زندگی منو داغون کردن

نه عزیزمهر جات آسیب دیده باشهبرو بگو سردرد دارم سرگیجه دارم تا بررسی کننخانواده ای که پشتت نیستن بهش ...

خانوادم نمی‌دونم باهام خوبن ولی اگر برای قهر برم خونشون باهام بد رفتاری میکنن اگر برای طلاق برم که کلا مامانم میگه وای فشارم رفت بالا بابامم داعم فحش و مقایسه دختر مردم و.........

من دلم برای پسرم میسوزه مثلا میگم دو قرون پس انداز داشته باشیم ،برای بچش الان سه سالشه هنوز یه کاپشن ...

باسیاست پولاشو دست بگیر

یا مثل  من با گوشی خودش پولاشو جابه جا میکردم نمیفهمید اماحالا حسابام رو به لطف خودش مسدود کردن این راهم ندارم