2777
2789

نه

اونم فحش بده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ولی حق داره نخواد به زندگی باهاش ادامه بده

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بهش گفتم تو دیوانه ای کلی گفتم چون همه پول های خونه به فنا میده هر چی گفتم اینکار بکنیم به نفع ماست گوش نمی‌ده بعد با کله می‌ره تو چاه همش ضرر. مالی میزنع بعد کیلو کیلو گوشت میخره یک قرون دو هزار می‌کنه ولی ماهی یکبار ده میلیون پول ضرر مالی میکنیم گفتم تو دیوانه ای عقل نداری چرا به حرفم گوش نمیدی پاشد کلی مشت زد تو سرم کلی سیلی زد صورتم گوشم درد میکنع

فحش چیکتک در چه حدمثلا یکی به خانواده م توهین کنه پاره ش میکنم چه حق داشته باشم چه نه فحش داریم تا ف ...

یه سری از خانوما در مورد خودشون کاملا به رفتار اصولی همسر اعتقاد دارن ، مثلا اگر خواهر مادر شوهر رو بیارن جلو چشمش ، حق نداره کنترلشو از دست بده (که البته حق نداره ) ولی خودشون اگر مثلا بچه نتونه ادرارشو کنترل کنه یا مشقشو بر خط بنویسه ، خق دارن بزنن پاره ش کنن ، جرا ؟ چون بالاخره مادر هم آدمه ! آهن که نیست کنترلشو از دست نده !

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد