2777
2789

اسنترا یا سرترالین؟ من ب خاطر اعصابم بعد دیدن خیانت میخورم ...الانم باز بهم ریختم شوهرم اومد قرص بهم داد...جدی چطور روش میشه قرص بهم بده من دختر سالم و سرحالو تبدیل کرد ب ادمی ک قرص اعصاب میخوره

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرترالین مامانپمنم‌مبخوره برای آرامش بعد نهار بخور خیلی خوبه الان خوب نیست ساعت خوردی

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

واطلاق نگرفتی؟

ن

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
من اسنترا میخورم

چ مدته ؟ ب خاطر چی؟ و اینکه عوارضی نداشته براتون؟

چ مدته ؟ ب خاطر چی؟ و اینکه عوارضی نداشته براتون؟

۳ ماهه 

بخاطر کات کردنم

ریزش مو فقط و اینکه زیر چشمام گود شده و تا حدودی خواب زیاد

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯
۳ ماهه بخاطر کات کردنمریزش مو فقط و اینکه زیر چشمام گود شده و تا حدودی خواب زیاد

خداروشکر کن کات کردی کاش منم میتونستم جدا بشم